Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Vercon pozajmice

Vercon pozajmice pomažu Vam u svakoj životnoj prilici!

U životu je jako teško biti spreman na sve izazove koji su bačeni pred nama. To posebno vrijedi kad su u pitanju financije jer možete Vi imati redovita primanja i redovno izvršavati svoje obaveze, ali ponekad nas može zateći val dodatnih troškova koje jednostavno ne možemo pokriti sami. Zato su tu Vercon pozajmice – brzi model nenamjenskih i malih zajmova koji Vam omogućuju da riješite svoje svakodnevne brige oko novaca. Kada dođe veliki račun za auto, kada se nakrcaju troškovi radi neplaćenog telefonskog računa ili kad pripremate veliku svadbu, dodatna sredstva svakako mogu dobro doći. A ako su ta sredstva povoljna i ne traže veliku kamatu, onda je pametno na njih se i odlučiti. Upravo tako funkcioniraju Vercon pozajmice koje Vam omogućuju da ne brinete kada dođe do nenadanih troškova koje treba odmah pokriti. Ukoliko želite zaobići duge procese i odmah vidjeti novac na računu, onda se odlučite za moderni način kreditnog poslovanja.

Vercon pozajmice napravljene su za običnog čovjeka!

Vercon pozajmice su u stvari mali nenamjenski krediti pomoću kojih ćete riješiti sitne i srednje troškove koji zahtijevaju Vašu pažnju odmah. Ne radi se o velikim sumama novca i lako je otplatiti takve pozajmice, a sve što trebate napraviti da biste se prijavili za Vercon pozajmice je odrediti visinu posudbe i rok otplate. Oni koji se odluče otplatiti pozajmicu u kratkom vremenskom roku mogu ju čak dobiti i bez kamate. Kako se radi o relativno novom modelu kreditnog poslovanja, Vercon i slične firme daju besplatne pozajmice kako bi Vam pokazali koliko je lako ostvarivati dodatna sredstva putem online uplata i isplata. Takve pozajmice omogućuju Vam da odmah dobijete novac na račun te da se bavite troškovima koje Vas muče. Dok se pozajmice u bankama čekaju, ovakve pozajmice najbolje su za one kojima je novac potreban odmah. Prijavite se za pozajmicu putem online-a i odmah dočekajte svoj novac na bankovnom računu.

Vercon pozajmice drže prednosti pred pozajmicama u bankama.

Postoji niz prednosti koje čine Vercon pozajmice boljom opcijom od bankovnih. Prva je svakako brzina jer ćete novac vidjeti na računu već istoga dana. Ne postoji dokumentacija i cijeli proces odobravanja kredita odnosno pozajmice da bi ona sjela na Vaš račun – prijavite se za pozajmicu i odmah ju dočekajte na računu. Druga prednost je činjenica da Vercon pozajmice ne skrivaju dodatne naknade ili neke provizije koje biste morali plaćati da ste istu stvar radili u banci. Ono što je posebna prednost ovakvih pozajmica je činjenica da možete brzo otplatiti pozajmicu pa ju možda dobiti i besplatno. Kada određujete rok otplate, možete vidjeti kolika Vam je kamata, a kada stavite vrlo mali rok otplate, onda pozajmicu dobivate potpuno besplatno! Upravo zato smatramo da su ovakve pozajmice odlična stvar ne samo za one koji trebaju novac odmah, već su posebno korisne onima kojima je novac potreban za kratko vremensko razdoblje. Ukoliko želite svoje kreditiranje obavljati ekspresno, znate za što se treba odlučiti.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.