Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti kao financijski spas za bilo koju situaciju

Posljednjih godina na financijskom tržištu bilježimo povećani rast nenamjenskih kredita. Nenamjenski krediti postaju najbolja opcija svima onima kojima je potreban novac a da taj novac nije striktno povezan s načinom njegove potrošnje. Kao što mu i samo ime govori, nenamjenski krediti nemaju posebnu namjeru, i upravo radi toga su iznimno popularni. Često ga povezujemo s manjim novčanim iznosima i duljim rokom otplate, što će naravno ovisiti o tome gdje ga uzimamo. Bilo da je riječ o uređenju stambenog prostora, odlasku na godišnji odmor, kupnji novog namještaja ili nešto treće, ovakva vrsta kredita vam može pomoći.

Iako vam kod riječ “kredit” prvo na pamet padaju banke, važno je naglasiti kako su oni dostupni i u ostalim financijskim institucijama. Ovakvoj vrsti kredita u posljednjim godinama veliku pažnju pridodaju i same kreditne agencije, koje su ponudile drugačije uvjete poslovanja, točnije drugačiji pristup odobravanju svojim klijentima. Mnogi danas misle da nemaju izlaza ako su odbijeni sa strane banke radi svoje kreditne nesposobnosti, ali istina je sasvim drugačija. Danas živimo u svijetu gdje su oblici financiranja lakši nego ikada prije.

Nenamjenski krediti u bankama i kreditnim agencijama

Nenamjenski krediti su ponuda koja je dostupna u bankama i kreditnim agencijama. Mnoge banke će ponuditi svojim klijentima mogućnost ugovaranja automatske i djelomične otplate kredita, rok otplate do 10 godina, ugovaranje otplate u ratama koje imaju manje troškove po kamatama, mogućnost ugovaranja početka otplate ili preskok mjesečne rate. I dok sve na prvu zvuči odlično, banke će vas isto tako tražiti dokaz o kreditnoj sposobnosti, što znači da morate ispunjavati sve njihove uvjete.

Budimo realni, danas većina nas ne ispunjava bankovne uvjete za kredit, što radi ugovora o radu, što radi samog iznosa plaće. Kako onda ostvariti nenamjenski kredit? Dolazimo do kreditnih agencija, danas poznatijih kao online zajmodavci. Prateći model poslovanja raznih banaka, kreditne agencije su stvorile sasvim novi pristup kreditiranju.

Cijeli proces od podnošenja zahtjeva pa do realizacije se odvija online, što vam štedi ne samo vrijeme već i novac. I dok kod banke nakon odobrenja isplatu možete čekati i do par dana, kod online zajmodavaca isplata je u roku od par minuta. Cijeli proces prijave kao i tražena dokumentacija je maksimalno pojednostavljena, što znači da se ne morate brinuti oko vađenja određenih papira. Nenamjenski krediti se preko online zajmodavaca dobivaju bez obzira na vašu kreditnu sposobnost, dovoljno je da samo priložite platne liste kao dokaz da imate stalna primanja.

Nenamjenski krediti i na što se treba pripaziti kod njegovog uzimanja

Nenamjenski krediti su danas dostupni gotovo svugdje. Možete primijetiti kako po gradu stoje razni letci koji obećavaju brzu isplatu novca, kako se na internetu svako malo pojavljuju razne reklame koje nude brze kredite i slično. I dok nam u hitnim situacijama navedeno može zvučati itekako primamljivo, morate biti svjesni da se često radi o prijevarama. S razvojem kreditnih agencija koje posluju online razvilo se i sasvim novo tržište za financijske prijevare. Ukoliko se odlučite uzimati nenamjenski kredit preko kreditnih agencija, točnije online zajmodavaca, tada vam preporučujemo da pretragu izvršite putem specijaliziranih web stranica za potražnju kredita.

Zašto? Ovakve stranice posluju isključivo s legalnim kreditnim agencijama koje su registrirane sa strane Hrvatske Narodne Banke. Ovakvim načinom pretraživanja se štitite od prijevara i znate da poslujete s legalnom agencijom. Nenamjenski krediti, kao i bilo koji drugi brzi online krediti se ne smiju uzimati ako ne postoji pisani trag o njegovom nastanku. Po završetku vaše prijave i odobrenja za online kredit, kreditna agencija vam je obavezna dostaviti ugovor u digitalnom obliku. Danas tako možete naići i na brze kredite koji se također ovjeravaju kod javnog bilježnika kako bi se obje strane zaštitile. I dok su online krediti zaista primamljivi radi njihove jednostavnosti, treba ipak dobro pripaziti od koga posuđujete novac.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.