Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti

Online krediti općenito

Online krediti su gotovinska vrsta kredita koja se može zatražiti online i odraditi online u najvećem dijelu ovisno o visini kredita. U današnje vrijeme interneta svakodnevica je da poput drugih usluga i kupovine proizvoda možete i bankarske usluge koristiti online, putem web stranica banaka i kreditno financijskih agencija.

Da biste mogli uopće aplicirati, predati zahtjev ove vrste kredita dva su osnovna uvjeta, da ste punoljetni imate navršenih 18 godina i da imate hrvatsko državljanstvo. Osobama koje nemaju hrvatsko državljanstvo i osobama sa privremenim boravkom u Hrvatskoj nije moguće dobiti kredit u Hrvatskoj.

Online krediti se najlakše mogu dobiti u vašoj matičnoj banci, no pitanje je uvjeta koje vam vaša matična banka može ponuditi, te je moguće da biste u nekoj drugoj banci ili kreditno financijskoj instituciji mogli dobiti povoljnije uvjete. Stoga prije nego išta potpišete i predate finalni zahtjev, pošaljite upite online na razne kreditore da možete usporediti uvjete koji su na financijskom tržištu.

Online krediti uvjeti na tržištu

Online krediti kao gotovinski krediti se mogu dizati u raznim iznosima.

Ovisno o visini iznosa kredita online krediti se mogu ugovoriti na rok otplate od jedne do deset, ali i više godina. Otplata ove vrste kredita se ugovara na mjesečnoj razini u jednakim mjesečnim ratama. Otplata se mora izvršavati u zadanom roku inače banka pokreće instrumente osiguranja naplate. Osiguranja instrumenata naplate su u obliku izjave o zaplijeni svih računa koje imate, zadužnice, jamaca, sudužnika, a kod većih iznosa to mogu biti i hipoteke na nekretnine koje posjedujete.

Kamatne stope se mogu ugovoriti kao fiksne ili kao promjenjive. Fiksne se tokom period otplate ne mijenjaju i zagarantirane su vam za vrijeme trajanja ugovora o kreditiranju, dok se promjenjive mogu mijenjati odnosno mogu se povećati, ali i smanjiti. U pravilu kamatne stope iznose oko 5% za ovakve vrste gotovinskih kredita.

Online krediti na što trebate pripaziti

Online krediti se danas odobravaju bez naknade za obradu kredita, pa ukoliko dobijete ponudu sa ovom naknadom radije potražite drugu jer većina kreditora danas ovu naknadu više ne zaračunava. Također, interkalarna kamata koja se zaračunava prilikom isplate kredita se oduzima od iznosa koji će vam biti isplaćen na tekući račun.

Ukoliko odlučite kredit otplatiti prijevremeno provjerite prije potpisivanja ugovora da li se naplaćuje naknada za prijevremenu otplatu kredita. U pravilu ako ste pri kraju otplate ta se naknada ne naplaćuje zato što u prvih par godina u rati kredita otplaćuju kamate, a pri kraju se otplaćuje glavnica pa banke definiraju nakon koliko godina se naknada za prijevremeno zatvaranje kredita ne naplaćuje.

Online krediti ukoliko se radi o većim iznosima bit će osigurani instrumentima osiguranja naplate koje će banka aktivirati ukoliko niste u mogućnosti otplaćivati uredno rate kredita, stoga provjerite i da li postoji mogućnost reprogramiranja kredita sa odgodom počeka ukoliko u nekom periodu ne možete rate kredita uredno podmirivati.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.