Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikrokrediti

Mikrokrediti – kredit za svaku namjenu

Novac je jedno od najbitniji stvari na svijetu, možemo reći da se svijet i vrti oko novca, ne samo oko nogometa. Svima nam je potreban novac kako bismo mogli živjeti život kakvim želimo. No, ponekad nam mjesečna primanja nisu dovoljna kako bismo pokrili sve troškove ili kako bi si mogli priuštiti neke stvari. U tim situacijama su vam jako dobro mikrokrediti s kojima možete pokriti sve manje troškove. Komercijalne banke nude samo klasične kredite koji su veoma teški za dobiti, dok kreditne kuće, online banke i ostale financijske institucije nude vam mikrokredite koji su dostupni za sve punoljetne građane. Također, mikrokrediti se veoma lako ugovaraju putem interneta, te vam za njih budu trebali samo dva dokumenta, dok s druge strane kriteriji za njih su veoma minimalni. Prednost kod mikrokredita je što se oni veoma brzo odobravaju, a još brže isplaćuju, te su zbog toga odlično rješenje kada vam pod hitno treba novac.

Mikrokrediti – minimalna dokumentacija i kriteriji

Kada vam je novac pod hitno potreban, banke često nisu najbolja opcija po pitanju uzimanja kredita. Postoji nekoliko razloga zbog čega je tako. Uvijek postoji određena vjerojatnost da će vaš zahtjev za kredit biti odbijen jer možda niste kreditno sposobni, imate loš kredibilitet, niste zaposleni za stalno i slično. Također, obrada vašeg zahtjeva za kredit u banci može potrajati tjednima, a kada vam je novac pod hitno potreban vi ne možete toliko dugo čekati! Zbog toga su mikrokrediti koje nude kreditne kuće i ostale financijske institucije najbolje rješenje kada vam treba novac odmah i sada. Kreditne kuće su svjesne toga kako je ljudima kada im nikne neki neočekivani trošak. Njihovi mikrokrediti su odlični za takve situacije jer imaju veoma jednostavni i brzi sustav ugovaranja koji se kompletno odvija online, te ih stoga možete ugovoriti bilo kada i bilo gdje bez da morate kod njih odlaziti u poslovnicu, s čime dodatno štedite vrijeme, živce i novac!

Mikrokrediti – lako do kredita u par klika

Zahvaljujući napretku tehnologije, danas je postalo puno lakše nego prije doći do određenih stvari, kao i obaviti neke usluge. Tako je isto i kod bankarstva. Uz pojavu kreditnih kuća i ostalih financijskih institucija, u potpunosti su promijenili način na koji danas dobivamo kredite. Njihovi mikrokrediti nam omogućavaju da već isti dan dobijemo novce koje možete iskoristiti za bilo koje svrhe, bez da morate navesti svrhu kredita prilikom ugovaranja. U svega 2 minute možete poslati svoju zahtjev, te za 15 minuta će tim u kreditnoj kući pregledati vaš zahtjev, odobriti ga te vam isplatiti cjelokupni iznos kredita na vaš tekući račun. Mikrokrediti su dostupni za sve građane starije od 18 godina. Kod njih, za razliku od komercijalnih banaka, nije bitno jeste li zaposleni na neodređeno ili određeno, da li preko student servisa radite ili ste pak u mirovini. Njima je samo dovoljno da imate redovna mjesečna primanja i da vaš tekući račun nije blokiran ili zaštićen kako bi isplata kredita bila moguća.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.