Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam

Brzi zajam – riješite problem u najkraćem roku!

Financijski problemi svakako nam stvaraju neusporediv stres i uvijek nam vise nad glavom. U takvim situacijama često tražimo načine kako se opskrbiti dodatnim sredstvima. Kada banke nisu jedna od solucija, preostaje nam obitelj i prijatelji. Ipak, nije uvijek jednostavno niti lako tražiti svoje prijatelje ili kumove nekakvu lovu da bismo riješili svoje probleme. To iziskuje dodatne usluge, objašnjavanja i štošta drugo što ne želimo raditi. Zato postoji brzi zajam online pomoću kojeg ćete svoje probleme riješiti u najkraćem mogućem roku. Brzi zajam danas se ostvaruje unutar par sati, a sve što trebate napraviti je odrediti visinu zajma i rok otplate. Već nakon 10 minuta dobit ćete povratnu informaciju i novac će sjesti na Vaš račun. Želite se riješiti problema u par minuta? Onda zaboravite na traženje usluga i zaboravite na duge procese u bankama – prijavite se za zajmove online i pokrpate dugovanja bez previše muke i stresa. Saznajte više!

Brzi zajam – krediti i zajmovi sve su zastupljeniji online!

Online brzi zajam, odnosno brzi online krediti i pozajmice sve su prisutniji na digitalnom prostoru i postoji jasno objašnjenje zašto je to tako. Naime, došli smo daleko od predrasuda prema online zajmovima u kojima se ljude lagalo, varalo i kralo. Kako je internetsko doba stasalo, tako je i pravni sustav postepeno uredio poslovanje zajmovima putem interneta. Nekada prije Vaš dogovor za zajam online ne bi u pravnom sustavu vrijedio ništa. Danas, kada i sama država koristi online poslovanje kako bi brže obavljala poslove, uredila je takvo poslovanje. Brzi zajam online isplati se svakome tko želi do novca što brže te onima koji jednostavno nemaju kreditnu sposobnost da bi podizali zajmove u bankama. Odlučite se za online zajam i otkrijte svijet brzih kredita i brzih rješenja! Svoj zajam možete ostvariti unutar jednog sata što je puno bolje nego da ga tražite u banci gdje ćete na njega čekati ne samo više dana, već i tjedana.

Brzi zajam je najbrže rješenje!

Kada se prijavite za brzi zajam, sve što trebate napraviti je odrediti visinu zajma i rok otplate. Nakon što ste to obavili, novac brzo sjeda na Vaš račun. Kada su u pitanju kamate, treba znati da se kamate kod brzih zajmova online ne razlikuju od onih u bankama. To znači da je najbitnija razlika između zajmova u banci i online zajmova činjenica da online zajmovi stižu brže na Vaš račun! Dakle, ukoliko imate financijski problem koji treba Vašu pažnju odmah, prijavite se za online zajam i riješite taj problem istoga dana! Isto tako, zaboravite na dodatnu dokumentaciju i papirologiju koja je neophodna u banci; kod online zajmova obavite sve u najkraćem roku. Brzi zajam online predstavlja modernu soluciju za sitne financijske probleme i u vremenu gdje cijenimo vrijeme gotovo koliko i novac, olakšava da rješavamo probleme u kratkom vremenskom roku i nastavimo se baviti drugim zadatcima, problemima ili obavezama! Svoj zajam naručite odmah!

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.