Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:48
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam online

Brzi zajam online i njegova popularnost

U zadnje vrijeme ste sigurno na internetu ili na raznim letcima uočili pojam “Brzi zajam” i zapitali se o čemu je riječ. U današnje doba kada je novac prijeko potreban sve je teže doći do njega. Upravo u ovakvim trenucima brzi zajam online može doći kao željeni spas. Nažalost, neočekivani troškovi su sastavni dio naših života, i nekako se najviše vole pokazati kada su najmanje poželjni. Što kada vam se nešto dogodi a visoki je datum i već samo strepite kada će doći plaća? Upravo vam ovdje brzi zajam online može pomoći da riješit problem, ili da si olakšate period do plaće.

Navedenu vrstu zajma možemo zapravo opisati kao manji, kratkoročni, nenamjenski kredit. Oni dolaze u određenim iznosima i krase ih prednost kratkoročne otplate. Navedene brze online zajmove možete potražiti u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR, s rokom otplate od najviše 18 mjeseci. Navedeni zajam je trenutno najpopularniji na tržištu brzog novca, a sve zato što se novac ostvaruje već isti dan na računu bez ikakvih suvišnih pitanja.

Koji su najčešći uvjeti za brzi zajam online?

Zapitali ste se kako zatražiti brzi zajam i da li morate ispunjavati određene uvjete? Brzi zajam online se kao što mu ime govori ostvaruje online, a prvi korak je ostvarivanje kontakta s vašim zajmodavcem. Ako vam je ovakav zajam privlačan, tada vam preporučujemo da ga potražite preko specijaliziranih web stranica koje se bave pretraživanjem kredita, zajmova i pozajmica. Ovakve stranice ne samo da će vam pronaći najbolju, već i najsigurniju ponudu. Nažalost realnost je da ima puno prijevara, a uzimajući zajam preko ovakvih stranica smo sigurni jer one posluju samo s legalnim kreditnim agencijama.

Nakon pronalaska odgovarajućeg zajmodavca dovoljno je samo pritisnuti na “Posudi sada” i stranica će vas automatski prebaciti na web stranicu zajmodavaca. Ovdje će vas dočekati određeni jednostavni koraci. Prvi korak je određivanje željenog iznosa zajma kao i rok otplate uz pomoć kreditnog kalkulatora. Zatim slijedi ispunjavanje online obrasca s vašim osobnim podacima i na kraju prilažete traženu dokumentaciju u vidu preslike osobne iskaznice, tekućeg računa i zadnjih platnih lista. Na kraju svoju ponudu šaljete zajmodavcu i možete odahnuti. Odgovor za brzi zajam online stiže u svega par minuta. Ukoliko je on odobren novac na vaš račun sjeda u roku 15-ak minuta ili 24 sata. Navedeni zajam mogu zatražiti svi građani koji su punoljetni i koji dokazati redovite financije u obliku plaće.

Brzi zajam online i njegove prednosti

Postoji niz prednosti kod uzimanja ovakvog vrsta zajma. Najveća prednost je sama činjenica da ne morate biti kreditno sposobni kako bi ga ostvarili, točnije morate samo dokazati da imate stalna primanja. Brzi zajam online također zahtijeva i kratki rok otplate, što je isto prednost jer su vaši troškovi u startu svedeni na minimum. Zašto se navedeni oblik zajma zove brzi zajam online? Realno, sigurno nikada u životu niste brže došli do novaca. Ostvaruje se online u samo par minuta vremena i već nakon 15 minuta novac može biti na vašem računu.

Brzi online zajam je savršena solucija za sve one koji nisu kreditno sposobni ili za one koji ne mogu računati na pomoć banke radi njihovih strogih kriterija. Idealni su za mlade i stare, zapravo za bilo koga kome novac treba još isti dan. Na što mogu potrošiti posuđeni novac? Na bilo što. Za razliku od banaka, kreditne agencije nemaju običaj ispitivati svoje klijente što rade s posuđenim novcem. Što ako se pojave problemi prvi otplati zajma? Nepredviđene financijske poteškoće se mogu dogoditi svakome, i u tom slučaju najbolje je kontaktirati svojeg zajmodavca kako bi se dogovorili o drugačijem planu otplate.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.