Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

Brzi krediti čemu služe

Brzi krediti su krediti koje je moguće dobiti u vrlo kratkom vremenskom roku i pomažu građanima da premoste trenutnu financijsku situaciju kada im nedostaje novac. Moguće je da vam se dogodio neplanirani trošak poput kvara na automobilu, neplanirani liječnički troškovi, možda konačno želite realizirati dugo željeno putovanje te ste odlučili dignuti kredit kako biste si to i ostvarili.

Brzi krediti su tu da vam pomognu u svakakvoj životnoj situaciji kada vam hitno treba novac. Kako i sam naziv kaže brzo možete doći do kredita i potrebnog novca. Sve što trebate je raspitati se na koji način, gdje, pod kojim uvjetima i kod koga možete dignuti ovu vrstu gotovinskog kredita, te riješiti svoju financijsku situaciju.

Ova vrsta kredita služi tome da na brz način možete doći do potrebne gotovine jer ponekad u roku od 15 do 30 minuta novac nakon podnošenja zahtjeva može biti na vašem tekućem računu. Sve ovisi koliki iznos kredita dižete, te kakva je vaša kreditna sposobnost.

Brzi krediti uvjeti

Uvjeti po kojima se realiziraju brzi krediti mogu biti različiti ovisno gdje i od koga tražite ovaj gotovinski kredit. Dobro se raspitajte na više strana o tome kakva je ponuda za realizaciju ovih gotovinskih kredita. Potrudite se da pribavite ponude sa više strana, krenite od svoje matične banke, potražite i na internetu kreditne agencije koje se bave davanjem kredita.

Rok otplate ovisi o vašoj kreditnoj sposobnosti, odnosno mogućnosti urednog otplaćivanja rate kredita. Također, ovisi i o svoti novaca koji želite dignuti, no brzi krediti se uglavnom dižu kao krediti u iznosima od 75 EUR do 3000 EUR, no moguće je dogovoriti i veće svote novaca koje mogu biti i do 4000 EUR.

Rokovi otplate mogu biti do 18 mjeseci ovisno o iznosu kredita koji dižete i vašim mogućnostima da otplaćujete rete kredita. Nema smisla dogovarati visoke rate kredita sa kraćim rokom otplate ukoliko vi ne možete otplaćivati dogovorene rate.

Brzi krediti kako do njih

Brzi krediti su vrlo jednostavni za realizaciju i do njih možete doći doista vrlo brzo. Preko internetske stranice banke ili provjerene kreditne agencija popunite upit, odnosno zahtjev sa traženim podacima, te dostavite dokumentaciju scanom preko interneta kada predajete zahtjev.

Vaš će zahtjev ući u obradu odmah i proces odobrenja će započeti vrlo brzo nakon predaje zahtjeva. Ukoliko je vaša kreditna sposobnost neupitna, dakle vaša primanja su dostatna da možete pokriti svoje egzistencijalne troškove života i otplaćivati ratu kredita, vaš će zahtjev biti odobren i novac će bit na vašem tekućem računu vrlo brzo.

Brzi krediti u pravilu ne zahtijevaju veliku dokumentaciju, možda čak neće biti ni potrebno dostaviti više od osobne iskaznice i broja tekućeg računa za manje kredite, tako da nećete imati problema niti sa brojnom papirologijom. Zbog toga je proces vrlo brz i jednostavan, te vas neće neugodno iznenaditi niti dodatni troškovi i naknade za obrade kredita ili javnih bilježnika jer se u pravilu ne traže osiguranja kredita i naplate za ove vrste kredita.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.