Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:31
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti

Što su gotovinski krediti

Gotovinski krediti su krediti koji nisu namijenjeni za točno određenu namjenu poput stambenih kredita ili kredita za automobil. Ova vrsta kredita omogućava korisnicima da u kratkom vremenu vrlo brzo riješe svoju financijsku situaciju. Našli ste se u situaciji nepredviđenih velikih troškova i nemate ušteđevinu, pa čak da je i imate ne želite ušteđevinu trošiti, potreban vam je novac kako biste riješili nepredviđeni trošak.

Gotovinski kredit upravo tome i služi, da na brz i jednostavan način dođete do novca bez puno papirologije jer vam je novac potreban hitno. Gotovinski krediti se mogu dobiti u matičnim bankama gdje imate otvoren tekući račun, ali i kod drugih banaka i kreditno financijskih agencija koje se bave kreditiranjem.

Danas na financijskom tržištu doista postoji široka lepeza vrsta gotovinskih kredita koje možete izabrati ovisno o svojim potrebama i visini kredita koji želite dignuti kako biste namirili potrebu za novcem. Nije potrebno da trošite vrijeme posjećivanjem banaka, već vam je sve dostupno online na internetu.

Gotovinski krediti vrste

Ovisno gdje ćete tražiti kredit, te ovisno o iznosu kredita na financijskom tržištu se nude gotovinski krediti različitih vrsta.

Svaka vrsta gotovinskog kredita ima svoje uvjete ovisno o iznosu kredita i kreditnoj sposobnosti osobe koja kredit diže. Neke banke ograničavaju starosnu dob dizanja kredita na 65 kada se stječu uvjeti za umirovljenje, što automatski isključuje skupinu umirovljenika iz grupe potencijalnih klijenata. No, velika većina banaka i kreditnih agencija odobrava kredite do starosne dobi od 75 godina života, te na taj način omogućava i umirovljenicima da dignu kredit.

Gotovinski krediti kao nenamjenska vrsta kredita pripada u skupinu najskupljih kredita s obzirom da su kamatne stope puno veće nego kod namjenskih, na primjer stambenih kredita. Za primjer kamatna stopa stambenih kredita se kreće oko 2,5% dok je kod gotovinskih kredita stopa oko 5,5% što je više nego duplo.

Gotovinski krediti uvjeti

Gotovinski krediti kao najskuplji krediti imaju prema tome i najveću kamatnu stopu koja se kreće oko 5,5%, te ona može biti fiksna ili promjenjiva. Određuje se nominalna kamatna stopa oko 5%, no efektivna kamatna stopa koja se stvarno primjenjuje iznosi oko 5,5% te se ona računa na glavnicu kredita, odnosno iznosa novca koji želite dignuti.

Gotovinski krediti ne zahtijevaju previše dokumentacije, no to ovisi i o iznosu kredita.

Na kreditnu sposobnost utječu sva vaša zaduženja ukoliko već imate otvorene kredite koje otplaćujete i time vam se umanjuje sposobnost za novi kredit. No, ukoliko dižete kredit na deset ili više godina vaša će otplatna rata biti manja, no zato ćete u konačnici otplatiti veću sumu novaca za dobiveni kredit.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.