Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna posudba novca

Što je privatna posudba novca?

Postoji dobra vjerojatnost da ste se barem jednom u životu našli u situaciji gdje vam je je brzo potreban novac. Pri tom se niste htjeli iz bilo kojeg razloga obratiti banci za pomoć. Možda nemate kreditnu sposobnost ili vam se ne sviđaju uvjeti pod kojima banka daje kredite. U tom slučaju, ono što vam preostaje je privatna posudba novca. Što se pod tim misli? Secirat ćemo ovu sintagmu i probat ju objasniti. Privatna bi značilo da novac dolazi od fizičke, a ne pravne osobe ili institucije. Posudba je pravno gledano pogrešna riječ jer se novac ne može posuditi, već samo nepotrošne stvari koje smo onda obvezani vratiti kada posudba završi.

Ako ste ikada bili u postupku ishođenja kredita kod banke, znate koliko to može biti mukotrpan i dugotrajan postupak. Naime, potrebno je puno vremena i energije. Banka obično zahtjeva hrpu dokumentacije i provjera od vas, a ni troškovi dobivanja kredita nisu mali. Upravo zato, mnoge osobe traže alternativne mogućnosti ishođenja kredita, a jedna od njih je i privatna posudba novca. Naime, razne opcije privatnih zajmova i online kredita omogućuju vam da brzo i jednostavno dođete do toliko željenog kapitala, bez čekanja u redovima u bankama i bez iscrpne dokumentacije. Dapače, privatna posudba novca vam može omogućiti da iz udobnosti vlastitog doma dođete do brzog novca i zadovoljite svoje financijske potrebe. Sve što trebate je računalo, internetska veza i nekoliko minuta slobodnog vremena. U tih nekoliko minuta ćete ispuniti obrazac i podatke potrebne za ishođenje kredita. Mi vam ipak preporučujemo da izdvojite više vremena i oprezno pročitate sve ugovorne uvjete kako kasnije ne bi bili iznenađeni.

Privatna posudba novca za svakoga

Ako imate bilo kakvu izvanrednu situaciju koja zahtjeva financiranje koje prelazi vaše mogućnosti, privatna posudba novca je rješenje za vas. Naime, u tom slučaju možete online, brzo i jednostavno doći do željenog kapitala, uz minimalan utrošak vremena. Banke sve više gube na popularnosti zbog svojih rigoroznih kontrola i gubitka vremena. S druge strane, privatna posudba novca zaobilazi te teškoće te vam nudi kredit puno jednostavnije i brže. Na vama je doduše da usporedite ponude, točnije ugovorne uvjete poput kamate i roka isplate, te procijenite koja vam je opcija povoljnija. Pri tom morate voditi računa i o ostalim ugovornim odredbama poput osiguranja kredita, penala za raniju otplatu kredita, promjenjive ili nepromjenjive kamatne stope itd. Naime, visina kamatne stope ne bi trebao biti prvenstveni kriterij na temelju kojega birate kredit. Ako vas zanima više informacija, svakako posjetite neku od stranica koja se bavi davanjem privatnih zajmova novca, pročitajte sve uvjete korištenja i donesite svoju odluku!

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.