Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca

Posudba novca, od koga posuditi novac

Našli ste se u nezavidnoj situaciji i znate kako je posudba novca neupitna, a ne znate od koga posuditi novac? Niste jedini. U današnjem dobu kada cijene neprestano rastu i kada plaće stagniraju teško da možemo preživjeti bez nekog ekstra novca s strane. Posuđivanje novaca je uvijek neugodno, bez obzira da li novac posuđujemo od najbližih, banaka ili nekog drugog. Objašnjavanje kako smo se našli u nezavidnoj situaciji i za što nam je potreban novac je itekako neugodno, i upravo radni nje mnogi radije spajaju kraj s krajem.

Posudba novca osim što je sama po sebi neugodna, ona često može označiti i kraj određenog odnosa. Priznajte, kada god vam je trebao novac prvo ste se obratili svojim najbližima. I dok je ovo svakako najbezbolnija i ujedno najfleksibilniji način, on često može dovesti do narušavanja odnosa. Kada nam treba novac, druga opcija su svakako banke. Banka vam može pomoći samo ako ispunjavate određene uvjete, što znači da na kraju postoji mogućnost da budete odbijeni. Što onda? Treća i najbezbolnija solucija su kreditne agencije.

Posudba novca uz brze pozajmice, zajmove, kredite

Nećemo ulaziti u detalje odobravanja novaca sa strane banke, jer kao što i sami znamo riječ je o cijeloj proceduri i moru papira. Ukratko, ako niste kreditno sposobni i ako ne ispunjavate određene uvjete banaka nemate što tražiti u njima. Srećom, postoji posudba novca uz brze pozajmice, zajmove ili kredite. O čemu je riječ? Riječ je o kreditnim agencijama koje nude razne načine brze isplate uz minimalnu papirologiju. Njihova ponuda je namijenjena za one koji hitno trebaju brzi novac.

Uz online zajmodavce možete ostvariti isplatu novčanih svota od 300 do 4000 EUR, a rok otplate može biti nekoliko tjedana ili nekoliko mjeseci, sve naravno ovisno o vama. Posudba novca preko online zajmodavaca postaje sve popularniji oblik za dolazak do gotovine. Razlog? Nema neugodnog ispitivanja za što vam je potreba novac, nema strogih pravila odobrenja, nema mora papirologije i sami birate potreban iznos i rok otplate. Sigurno se pitate zašto onda više ljudi ne posuđuje novac na ovaj način? Istina je da mnogi strepe da li je ovo siguran način, ali odgovor je svakako ako napravite odgovarajuću provjeru.

Posudba novca hitno uz samo dva klika mišem

Posudba novca preko interneta, točnije preko online zajmodavaca je najlakši način kako ostvariti brzu isplatu bez suvišnih pitanja. Kako zatražiti svoj brzi novac? Preporučujemo da pozajmicu, zajam ili kredit pretražite uz pomoć specijaliziranih web stranica koje se bave pretragom kreditnog tržišta. Na ovaj način ćete dobiti rezultate koji dolaze sa strane legalno registriranih kreditnih agencija u RH, i na taj način se u samom početku ograđujete od potencijalnih prijevara. Kada pronađete odgovarajuću ponudu, sjedeći korak će biti apliciranje za iznos.

Ono se radi na web stranici zajmodavca, gdje uz pomoć kreditnog kalkulatora odabirete željeni iznos i rok otplate, ispunjavate formular s traženim podacima i isto tako prilažete potrebnu dokumentaciju. Od dokumentacije će vam jedino biti potrebna preslika osobne iskaznice, tekućeg računa i platnih lista. Nakon što ste ispunili sve što se od vas traži, ponudu šaljete svome zajmodavcu i čekate povratnu informaciju. U roku od svega 15-ak minuta dobivate odgovor da li je posudba novca odobrena ili odbijena. Ukoliko je odobrena, isplata je vidljivo gotovo odmah po odobrenju.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.