Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:48
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini zajam isplata odmah

Mini zajam isplata odmah – zašto čekati u bankama?

Kada je u pitanju posudba novaca, većini je najgori dio tog cijelog procesa čekanje u bankama i odugovlačenja koja se tako doživljavaju. Zašto bi to bilo tako? Danas imamo puno drukčije načine pribavljanja dodatnih sredstava za koje se možete odlučiti i Vi! Mini zajam isplata odmah parola je kojoj se služe mnogi online krediti koji će Vam omogućiti da novac dobijete na račun istoga dana kada ste se za dodatan novac i odlučili. Kamate ne igraju veliku ulogu i nisu ništa veće od onih bankovnih stoga je jedini razlog zašto se odlučujemo na bankovne kredite i zajmove umjesto onih online: neznanje! Mini zajam isplata odmah može biti Vaše rješenje za sve sitne i srednje troškove koji Vam dođu ne planirano. Govorimo o popravku auta, naglom vjenčanju za koje nemate odjeću ni poklon, kao i još sto drugih situacija koje se možete sjetiti. Nastavite čitati kako biste saznali kako i Vi možete doći do brzih zajmova!

Mini zajam isplata odmah – prednosti ne leže samo u brzini!

Onima kojima je novac potreban, često im je potreban u što kraćem vremenskom roku. Upravo zato banke postaju sve rjeđe opcija za takve, a online zajmovi savršena su supstitucija. Ipak, ne radi se samo o brzini. Mini zajmovi dobri su iz više razloga: prvi je taj što se radi o vrlo nerizičnog kreditiranju. Mini zajam isplata odmah je parola koja se tiče uglavnom malih zajmova i malih suma novaca. To nije stambeni kredit koji se otplaćuje više desetljeća. Mini zajam isplata odmah omogućuje Vam da odmah platite neke sitne troškove na koje trenutno jednostavno niste spremni. Zajmovi su isto tako dobri kada morate preseliti u novi grad radi posla ili kada imate veliki event koji morate odmah organizirati. Daleko da su takvi zajmovi dobri samo kada nešto dugujemo i moramo odmah naći novce. Isto tako, ovakvi zajmovi bolji su od bankovnih jer ne skrivaju dodatne naknade i provizije koji se često javljaju u bankama.

Mini zajam isplata odmah – ponekad i bez kamata!

Da bismo zaokružili prednosti mini zajmova online napominjemo kako je moguće postići zajam i vratiti ga bez kamata. To nije nešto što se događa kod svakog online zajma, no oni koji se odluče odmah vratiti zajam, u kratkom vremenskom roku, mogu ga vratiti bez ikakvih kamata. Takva situacija je najčešća kod najmanjih zajmova koji se vrate u roku od mjesec dana. No, čak i da vratite takav zajam u par mjeseci, kamata će i dalje biti zanemariva. Mini zajam isplata odmah odlična je svakome tko želi brzo pokriti neki trošak i tko ne voli puno riskirati kad je u pitanju kreditno poslovanje. Mini zajam isplata odmah parola je koja je sve češće viđena na internetu, a radi se o vrlo realnom modelu kreditnog poslovanja koji potiče ljude na lakše i brže trgovanje kreditima. Kako su u pitanju vrlo niskorizični zajmovi, ljudi se sve češće odlučuju na ovakav model, bez čekanja u bankama.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.