Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikro krediti online

Mikro krediti online u 3 koraka

Nema te osobe koja se do sada nije našla u neugodnoj financijskoj situaciji gdje su vam se nagomilala hrpa računa ili imate neko dugovanje koje morate pod hitno podmiriti. Znamo koliko to može biti stresno, posebice zato jer morate pronaći način kako da brzo dođete do novca. Za mnoge, posudba novca od člana obitelji ili prijatelja nije uvijek opcija, najčešće zbog toga što ih je sram pitati za posudbu novca. Kod njihove banke su slabe šanse da budu dobili odobrenje kredita zbog njihovih visokih kriterija. No, srećom financijsko tržište je daleko doguralo tokom ovih godina, te sada možete pronaći razne financijske institucije kao što su to kreditne kuće, kreditne grupe i online banke. Najpopularniji proizvod koji nude su njihovi mikro krediti online koji vam omogućuju da lako i bez problema dođete do novca. Mikro krediti online se ugovaraju putem njihove web stranice te su dostupno za cijelo građanstvo bez obzira na uvjete!

Mikro krediti online jednostavno ugovaranje

Mikro krediti online su vam idealno rješenje kako da brzo, sigurno i jednostavno dođete do novca unutar sat vremena. Novac je svima nama potreban i to je ono što pokreće ovaj svijet. Bez njega ne bismo mogli funkcionirati te on čak, priznali to ili ne, utječe na nas, posebice psihički. Najbolji primjer je toga kada smo suočeni s mnogim dugovima i nemamo dovoljno novca da to sve pokrijemo. U tom trenutku smo pod velikim stresom i ne možemo normalno funkcionirati. Zato su tu mikro krediti online koji nam mogu pomoći da brzo i lako riješimo bilo koji trošak i priuštimo si miran san. Znamo da su procedure ugovaranja kredita u klasičnim bankama dugotrajne i komplicirane, a odobrenje kredita vam nije zagarantiran zbog visokih kriterija. Dodatni stres uz postojeći vam je najmanje potreban. Zato je procedura ugovaranja mikro kredita pojednostavljen do maksimuma, dok su papirologija i uvjeti odobrenja smanjeni na sam minimum.

Kako se ugovaraju mikro krediti online

Zahvaljujući velikom napretku u tehnologiji, gotovo sve možete obaviti putem interneta iz udobnosti svojega doma. Tako se sada i mikro krediti online mogu ugovoriti preko web stranice od kreditne kuće. Cijeli postupak traje samo 2 minute. Sve što trebate učiniti jest samo odabrati koliki iznos kredita vam treba i koji rok otplate kredita želite, te samo potom ispunite prijavni obrazac i pošaljete im bilo preko e mail ili web stranice preslike dokumenata. Kao što smo i ranije spomenuli, za mikro krediti online vam treba jako mala dokumenata, zapravo samo dva, a to su osobna iskaznica i kartica od vašeg tekućeg računa. Ugovaranje kredita ne treba biti toliko kompliciran, posebice jer većina nas traži kredit onda kada nam je to pod hitno potreban. Zato su tim stručnjaka iz kreditne kuće napravili brzi proces ugovaranja. Realizacija vašeg zahtjeva započinje odmah kako dobiju vaš zahtjev. Već unutar 15 minuta možete očekivati odobrenje kredita kao i isplatu istoga.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.