Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti do 3000 EUR

Krediti do 3000 EUR – za koju se opciju odlučiti?

Danas nam se na svakome koraku nude raznovrsni krediti. Bilo da se radi o reklamama koje rade banke ili listićima koje nađete u gradu i nude vam brze kredite za koje nije potreban jamac. Široki raspon reklama nije nimalo iznenađujuć budući da su krediti građanima zaista i potrebni. Teško da ćete uspjeti kupiti novi automobil ili stan bez pomoći neke vrste kredita. Novca uvijek fali, a uz korištenje pozajmica koje obročno otplaćujete, možete si puno lakše priuštiti i neke skupocjenije stvari. Čak i ako vas zanimaju relativno manji krediti do 3000 EUR, lakše je takav iznos vratiti obročno nego platiti odjednom. Ipak, bitno je pripaziti kome ćete ukazati povjerenje. Papirnate oglase na ulici je najbolje zanemariti jer se najčešće radi o prevarama s ogromnim kamatnim stopama. Banke su sigurniji izbor ali njihove procedure uzimaju ogromnu količinu vremena i živaca. Srećom, danas postoje i moderne solucije uz koje se mogu ostvariti krediti do 3000 EUR.

Nenamjenski krediti do 3000 EUR

U moru kreditnih ponuda bitno je naći one koje vama najbolje odgovaraju. Danas je moguće pronaći specijalizirane kredite za bilo kakvu svrhu no ono što je daleko najpopularnije su gotovinski, nenamjenski krediti. Uz ovakve zajmove ne morate pravdati svoje troškove već dobiveni novac trošite onako kako vam najbolje trenutno odgovara. Upravo takvi su krediti do 3000 EUR. Dok će vam banke moći ponuditi i takve manje kredite, cijela procedura nikad nije brza. Od vas će zahtijevati višestruke odlaske u poslovnicu i skupljanje silne papirologije kako bi im dokazali svoju kreditnu sposobnost. Proces se redovito odulji i prođe ponešto vremena prije nego uspijete doći do novca pa stoga ova opcija nije najbolja ako imate neki hitan trošak ili jednostavno ne želite izgubiti previše vremena. Krediti do 3000 EUR se danas daleko najlakše ostvaruju preko ovlaštenih kreditnih kuća. Radi se o tvrtkama koje sve više preuzimaju kreditne potrebe građana radi povoljnih uvjeta i nevjerojatne brzine poslovanja.

Krediti do 3000 EUR u manje od 24 sata

Ovlaštene kreditne kuće su specifične po tome što cijelo svoje poslovanje vode u potpunosti preko interneta. To za vas znači da ne morate posjećivati nikakve fizičke poslovnice već cijeli proces oko nabavke kredita možete odraditi iz udobnosti vlastita doma. Nije čak ni bitno gdje se nalazite jer sve što vam je potrebno je računalo ili smartphone te pristup internetu. Krediti do 3000 EUR kod kreditnih kuća poznati su kao brzi krediti jer ih je moguće ostvariti u manje od 24 sata. Na vama je samo da posjetite internetsku stranicu odabrane kreditne kuće i izaberete iznos kredita i rok otplate koji vam najbolje odgovara. Ukomponirani online kalkulator će vam odmah prikazati kolike bi vam bile mjesečne rate i koliko novaca bi u konačnici vratili. Nakon izbora svote, sve što vam preostaje je da ispunite prijavnicu za što vam treba svega nekoliko minuta. Krediti do 3000 EUR se ekspresno brzo obrađuju, a isplata na vaš račun vrši se u manje od 24 sata.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.