Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti do 2000 EUR bez provjere

Krediti do 2000 EUR bez provjere, onda kada novac trebate odmah

Ovo je jedna od onih situacija kada točno znate koji iznos bi vas izvukao iz problema, ali ne znate ni sami kako dobiti takav novac. Krediti do 2000 EUR bez provjere su tu za vas kada novac trebate još danas. Zaboravite na banke koje će vas odbiti čim primijete da imate više dugovanja, okrenite se povoljnijim i prihvatljivijim načinom financiranja. Kome se obratiti? Kreditnim agencijama koje posluju online kao online zajmodavci.

Čim se radi o brzom kreditu bez provjere možete biti uvjereni da vas nitko neće ispitivati o vašoj trenutnoj financijskoj situaciji, kao i da nema nikakve dodatne dokumentacije. Krediti do 2000 EUR bez provjere ne traže jamce, ovjere poslodavaca, uvid na ugovor o radu i ostalu nepotrebnu dokumentaciju. Od vas se samo traži vaša osobna iskaznica, broj tekućeg računa i platne liste. Kako bi zatražili brzi online kredit, od vas se jedino očekuje da ste punoljetni građanin RH koji može dokazati da ima stalna mjesečna primanja.

Krediti do 2000 EUR bez provjere, krediti za one koji su odbijeni

Brzi online krediti se često opisuju kao kreditne linije za “otpisane”, točnije za sve one građane koji nemaju drugog izbora. Krediti do 2000 EUR bez provjere su tu za vas kada su vas vaši prijatelji, rodbina, kolege i banke odbile! U današnje vrijeme mnogi od nas su suočeni s raznim financijskim problemima. Možemo primijetiti kako život poskupljuje iz dana u dan, dok plaće stagniraju. U ovakvim situacijama mnogi od nas idu u minuse, što rezultira na kraju još jednim dugom.

Kako bi zaustavili začarani krug neprestanih troškova i neprestanih dugovanja, razmislite o opciji brzih online kredita do određenih iznosa. Krediti do 2000 EUR bez provjere vas već danas mogu vratiti u normalan tijek života gdje lakše dišete. Za ostvarenje navedenog brzog kredita vam je potrebno samo nekoliko minuta vašeg vremena, osnovna dokumentacija i tekući račun. Brinete se da li je navedeni oblik posuđivanja novaca siguran? Odgovor je naravno, posuđujete novac od legalnih Kreditnih agencija koje su registrirane u Hrvatskoj i posluju pod okom Hrvatske Narodne Banke.

Krediti do 2000 EUR bez provjere, zatražite svoj brzi kredit u samo par koraka

Kako se ostvaruju krediti do 2000 EUR bez provjere? Savjetujemo da odete na specijaliziranu web stranicu koja se bavi pretraživanjem kredita i da tamo upišete navedeni kredit. Zašto? Ovakve stranice posluju samo s legalnim kreditnim agencijama u Hrvatskoj, što znači da u početku eliminirate bilo kakvu prijevaru. Kada pronađete odgovarajuću ponudu, kliknut ćete na “Posudi sada” i automatski ćete biti preusmjereni na stranicu online zajmodavaca. Tamo će vas dočekati kreditni kalkulator uz pomoć kojeg ćete odrediti svoj iznos i rok otplate.

Navedeni kalkulator vam odmah računa sve troškove navedenog kredita, riječ je o veoma transparentnom načinu poslovanja. Nakon navedenog popunjavate online formular sa svojim osnovnim podacima i za kraj prilažete traženu dokumentaciju: Preslika osobne iskaznice i tekućeg računa, kao i preslika platnih lista. Za kraj svoju ponudu šaljete zajmodavcu i možete se opustiti. odgovor dobivate u roku od 15-ak minuta, točnije javlja vam se da li je zahtjev odobren ili odbijen. Po odobrenju novac sjeda na vaš račun u par minuta i primate ugovor. Krediti do 2000 EUR bez provjere pripadaju danas među najjednostavnije i najtraženije kredite na tržištu.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.