Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez hroka

Krediti bez hroka – Vaš način za postizanje dodatnih sredstava!

Novaca nikada nije dosta! To zna baš svatko i kada god imamo višak novca, uvijek znamo gdje ga možemo potrošiti ili uložiti. Onda kada novaca nema, često se mogu pojaviti neki troškovi koje treba što prije riješiti, a mi nemamo od kuda to platiti. Ipak, danas je vrlo lako doći do kredita! Banke su osnovni odabir, no neki od nas ne mogu podići kredit nakon uvida u HROK što i dalje ne rješava temeljni problem da jednostavno trebamo novac. Krediti bez HROKa zato su sada mogući online: jednostavno odaberite koliko kredit trebate, odredite isto tako i rok otplate te dočekajte svoj novac na računu u tekućem satu. To znači da danas možete do dodatnog novca doći unutar jednoga dana i odmah rješavati sve probleme koji zahtijevaju Vašu pažnju! Krediti bez HROKa nemaju ništa veće kamate nego oni u bankama, a omogućuju Vam da se odmah bacite na plaćanje troškova. Novac je uvijek potreban, a kada nemate opciju banaka, online krediti su tu za Vas!

Krediti bez hroka pomoći će u svakoj situaciji!

Problemi s novcem ne događaju se onda kada ne zaradimo dovoljno ili smo van radnog odnosa neko vrijeme. Gotovo se svatko pronađe u nekakvoj financijskoj strci, prije ili kasnije. Troškovi koje moramo odmah riješiti ne moraju biti dugovanje prijateljima ili nekoj trećoj stranci, već se može radi i o sasvim mundanim troškovima poput iznenadnog računa autoservisa kada nam auto prestane raditi jedno jutro pred posao. Krediti bez hroka uzimaju se i kada se treba naglo otputovati radi eventualnog posla koji će kasnije i otplatiti taj kredit. Troškova ima mali milijun, a treba znati kako doći do dodatnog novca. Kada banke nisu opcija, krediti bez hroka uzimaju se online i omogućuju nam da se odmah bacimo na posao kako bismo riješili sve što nas muči. Krediti online posebno su dobri ne samo zato što su brzi, već i zato što ne dolaze s raznom papirologijom i dodatnim troškovima poput provizija. Odlučite se svoje kredite uzimati na suvremen način!

Krediti bez hroka: prednosti

Prva prednost ovakvih online kredita je što je dokumentacija, koja se inače traži kada kredit tražimo u banci, izrazito minimalna. Umjesto da čekate uvid u HROK i dostavljate stotine drugih papira, kod kredita online svoj ćete zahtjev predati u minuti. Potrebna Vam je samo osobna iskaznica. Druga prednost kredita online je što ne traže dodatne provizije ili naknade koji nam često zadese u bankama. Proces je puno brže gotov stoga nema potrebe da Vam se naplaćuju razne naknade za ovo ili ono. Možda najveća prednost kredita ovog tipa je što oni sjedaju na račun zaista odmah. Krediti bez hroka stižu isti dan, a to znači da se odmah možete baciti na rješavanje Vaših financijskih problema. Kada su u pitanju banke, takav novac obično dobivamo tek nakon nekoliko dana, ako ne i tjedana. Krediti bez hroka sve su popularnija opcija običnog čovjeka, a obzirom da se radi o jednakim kamatama i uvjetima, ne postoji dovoljno dobro opravdanje zašto se za njih ne biste odlučili i Vi!

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.