Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:25
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika! Brzi krediti u tekućem danu sada su dostupni i Vama!

Kapitalizam živi od kredita, no kako je sve razvijeniji, počinje gušiti samog sebe. Najviše se to vidi na bankama koje moraju izdavati što više pozajmica i kredita da bi ostale u profitu, a to u praksi izgleda tako preko pola građana živi pod otplatom jednog ili više kredita. Takav sustav vjerojatno nije održiv, ali nismo ovdje da prejudiciramo kako će se razvijati kapitalizam, već da Vam govorimo o kreditima s kojima ćete moći brže raspolagati. Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika – ovakve reklame mogu se vidjeti sve češće, a radi se o pozajmicama koje zaobilaze banke i omogućuju Vam da dođete do novaca što prije. Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika također ne mora uvijek uključivati odlazak kod javnog bilježnika, već se te stvari često odrađuju online. Tako možete doći do novca u kratkom vremenskom roku, a izbjeći sve dokumentacije i procese u bankama. Više u nastavku.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika – izbjegnite duga čekanja u bankama.

Kada su u pitanju krediti u bankama, većinu nas to odmah podsjeti na ona duga čekanja u bankama i sve procese koje tamo moramo prolaziti. To svakako nije zabavno iskustvo, a kada utrošimo toliko vremena da bismo dobili novac, a na kraju smo odbijeni, sve se to pretvara u frustraciju. Zato danas postoje druge metode kako doći do dodatnih sredstava: dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika. Na taj način izbjegnite banke i ugovorite svoj kredit samo putem javnog bilježnika. Kao što smo već rekli, to se često može odraditi i online stoga nećete trebati gubiti vrijeme samo da biste ugovorili neki mali nenamjenski kredit koji Vam je potreban radi adaptacije kuhinje. Kada smo kod adaptacije kuhinje, treba napomenuti da su potrebe za kreditima česte radi takvih nenadanih troškova, a ne samo radi dugovanja i slično. Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika! Preuzmite svoj kredit u samo nekoliko sati i riješite svoje probleme odmah.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika – iskoristite prednosti novog modela kreditiranja!

Kada zamijenimo kreditno poslovanje u bankama s online kreditima i kreditima kod javnog bilježnika, onda ćemo vrlo brzo uočiti velike razlike, odnosno prednosti nove vrste kreditiranja. Prva od njih svakako je brzina jer u ovakvim kreditima moći ćete novac na svome računu vidjeti već istoga dana kada ste se i odlučili na kredit. Osim toga, dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika ne povlači hrpu dokumentacije i ne skriva dodatne naknade koje se skrivaju kod kredita u bankama. Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika – ostvarite svoje kredite na brz i jednostavan način, a isto tako znajte da krediti van banaka nemaju ništa veće kamate nego oni u bankama. Odlučite se za jednostavno kreditno poslovanje koje će Vam uštedjeti vrijeme i omogućiti da se bavite problemima odmah, a ne da se bavite prvo problemom nabavke kredita koji će trajati tjednima. Jedan potpis kod javnog bilježnika i spremni ste riješiti svoju strku!

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.