Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

E pozajmica

E pozajmica u odnosu na E kredite

E pozajmica u odnosu na E kredite razlika je u iznosima i roku otplate. Pozajmice se uzimaju u manjim iznosima i na kraći rok otplate. Iznosi na koje se uzima E pozajmica su od 75 EUR do 4000 EUR na rok otplate do 18 mjeseci. Krediti se uzimaju na veće iznose i otplaćuju se u roku od jedne do deset godina.

Postupak odobravanja pozajmica je vrlo jednostavan bez dodatnih papirologija, no jednako kao i kod kredita morate imati više od 18 godina života i hrvatsko državljanstvo.

Ukoliko se nađete u situaciji da vam hitno treba manja svota novca kako biste premostili trenutnu financijsku situaciju uzet ćete pozajmicu koju ćete brzo i otplatiti. Za pozajmice s obzirom na manji iznos i kraći rok otplate kreditori ne traže osiguranja naplate, niti traže potvrde o zaposlenju i isplatne liste, čime se postupak dobivanja pozajmice znatno ubrzava, te novac može bit ina vašem računu u vrlo krakom periodu.

E pozajmica uvjeti

E pozajmica ima vrlo slične uvjete kao i brzi krediti, kamatne stope se kreću oko 5%, iznosi ne premašuju 3000 EUR pa je i maksimalan rok otplate 18 mjeseci. Ukoliko se odlučite dizati pozajmicu putem kreditne kartice budite spremni da će kamatna stopa biti tri puta viša, te može iznositi i do 15%. Dizanje pozajmica preko kreditnih kartica je najskuplji oblik kreditiranja.

Kako biste prikupili sve informacije o uvjetima E pozajmica pribavite nekoliko ponuda od različitih kreditora. Prvo krenite od svoje matične banke jednostavnim upitom online na službenoj web stranici banke. Zatim zatražite ponude i kod drugih banaka i kreditnih agencija jer uvjeti mogu bit različiti, kao i zahtjevi za dokumentacijom.

U velikoj većini slučajeva će vam biti dovoljna samo osobna iskaznica i broj tekućeg računa, te neće biti potrebno dostavljati potvrde poslodavca, isplatne liste i slična papirologija, čime će se ubrzati postupak obrade i odobravanja pozajmice. Potreban novac će bit vrlo brzo uplaćen na vaš tekući račun.

E pozajmica mikrokreditiranje

E pozajmica popularno u bankarsko financijskom svijetu naziva mikrokreditiranje jer se radi o pozajmicama manjih iznosa na kraći rok otplate, te ovaj oblik predstavlja mikro kredit koji za banku ili kreditnu agenciju ne predstavlja veliki rizik.

Ukoliko uvidite da sljedeću ratu E pozajmica ne možete uplatiti na vrijeme obratite se svom kreditoru kako biste se dogovorili za novi otplatni plan ili poček za uplate sljedećih rata. Svakom je kreditoru u interesu da dobije novac koji vam je posudio, a ne da vas blokira i time si zatvori svaku mogućnost naplate jer ćete vi ostati u blokadi dok ne otplatite cijeli iznos kredita.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.