Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na opću uplatnicu

Brze pozajmice na opću uplatnicu za hitne potrebe

U današnjim nepredvidivim vremenima, nije nimalo teško se naći u situaciji gdje vam pod hitno treba novac. Čak i sa sigurnim primanjima, nekad ni ta plaća koju dobivate nije dovoljna da pokrijete sve troškove. Posebice sada kada cijene nenormalno rastu i nikada ne znate što vam sutra donosi. Zato je bitno da uvijek imate spremnu opciju u slučaju da vam se dogodi neki neočekivani trošak. Posudba novca od obitelji ili prijatelja nije nikada najbolja opcija, em što to može potencijalno uništiti vaš odnos s njima, em što lako moguće ni oni ne stoje najbolje s novcima. Zato su brze pozajmice na opću uplatnicu odlično rješenje kako da dođete do novca brzi, sigurno i lako. Brze pozajmice na opću uplatnicu su izvrsno rješenje kada morate pod hitno riješiti neki račun ili troška, bez da morate ići po bankama kod kojih vam procedura ugovaranja predugo traje i odobrenje nije uvijek 100% sigurno.

Brze pozajmice na opću uplatnicu vam omogućavaju brzi pristup novcu

Kada većina čuje za pozajmice i kredite, mnogi misle kako samo banke nude te opcije kreditiranja. No, zapravo to nije tako. Današnji svijet se jako promijenio te je moderna tehnologija imala veliki utjecaj na razvoj svih sektora, pa tako i financijskog tržišta. Sada na tržištu možete uuz klasične banke pronaći i kreditne kuće, kreditne grupe, online banke te i druge financijske institucije koje vam nude razne opcije brzog kreditiranja, između ostalog i brze pozajmice na opću uplatnicu. Ono po čemu se oni razlikuju od komercijalne banke je što kod njih svatko može bez ikakvog problema doći do brze pozajmice na opću uplatnicu ili do drugog kreditnog proizvoda bez da mora prolaziti duge procedure i prikupljati razne papire. Kod kreditne kuće i ostalih sličnih institucija je sve svedeno na minimum. Cijeli postupak se odvija online, te vam za pozajmicu ili kredit trebaju samo dva dokumenta. Ujedno, svatko može dobiti pozajmicu neovisno o tome gdje radite, na kojem ste ugovoru i kakav je vaš kredibilitet. Bitno je samo da imate redovna primanja i otvoren tekući račun!

Brze pozajmice na opću uplatnicu ugovorite u samo par minuta

Danas je postalo mnogo lakše doći do brze pozajmice na opću uplatnicu nego što je to bilo prije. Sada možete već putem vašeg pametnog telefona si osigurati pozajmicu za samo par minuta. Sve što vam treba su samo dva dokumenta, a to su osobna iskaznica i kartica od vašeg tekućeg računa. Na web stranici od kreditne kuće možete pronaći njihov obrazac za slanje zahtjeva koji trebate ispuniti sa svim potrebnim informacijama. Prilikom ugovaranja pozajmice možete odrediti koliki zajam vam treba i koji rok otplate vam paše. Naposljetku kada ste poslali ispunjeni obrazac i preslike dokumenta, unutar 15 minuta možete očekivati povratne informacije od kreditne kuće koji će vas obavijestiti o ishodu zahtjeva. Uglavnom veoma brzo odobravaju zajmove, a još ih brže isplaćuju na račun. Već isti dan kada ste im poslali svoj zahtjev za brze pozajmice na opću uplatnicu će vam isplatiti novac, koji ćete moći odmah početi koristiti čim ih dobijete.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.