Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na ruke

Zajam na ruke, potreba za brzim novcem

Danas se sve češće nalazimo u situacijama kada nam je novac potreban sad i odmah. Navedeni scenarij je najčešći na visoke datume kada brojimo dane do plaće i kada svakodnevica jednostavno postaje previše. Što ako nam je potreban novac a trenutno ga nemamo? Prvo što mnogima pada na pamet je posuđivanje novaca od svojih najbližih. I dok je navedeno najbezbolnije rješenje, česta pitanja poput “Za što ti treba” ili “Kada ćeš mi vratiti novac” mogu ne samo stvoriti nelagodu, već i poljuljati odnos. Iako je ovo zapravo zajam na ruke, posuđivanje novaca od najbližih možda i nije najbolja ideja.

Koje solucije vam još preostaju? Sljedeće rješenje je banka. Banka je zapravo prvo mjesto gdje će se mnogi od nas zaputiti kada nam je potreban novac, ali mnogi od nas će iz nje izaći razočarani. Mali zajmovi u bankama su jednako komplicirani kao da tražite veći kredit. Papirologija, provjera kreditne sposobnosti, pitanja na što ćete potrošiti novac su samo neki od scenarija s kojima ćete se susresti. Pitate se što ako vas banka odbije? Tada vam je zadnja solucija ona koja postaje sve popularnija, a to je brzi online zajam na ruke! Riječ je o ponudi kreditnih agencija koje posluju online, i kao takve nude jednostavna financijska rješenja na vaše probleme.

Zajam na ruke, isplata novca na ruke

Zajam na ruke vam sigurno zvuči logičan ako ga dobivate sa strane bližnjih ili možda poslodavca, ali online? Znamo kako i banke isplaćuju na račun, kao i većina kreditnih agencija, kako onda dobiti isplatu novaca na ruke? Istina je da mnogi online zajmodavci nude zajam na ruke, i najčešće se radi o isplatama u svoti od 75 EUR do 4000 EUR. Navedena isplata je moguća za sve punoljetne građane RH koji su u radnom odnosu i koji mogu dokazati svoju financijsku sposobnost. Kako je ovo opće moguće, i kako je ovo zapravo povjerljivo?

Prvo se moramo dotaknuti teme tko opće traži ovakvu vrstu zajma. Ovakav zajam traže osobe koje ili nemaju vlastiti račun, ili im je isti pod blokadom i ne žele da se vidi ikakva uplata na račun. U ovakvom slučaju online zajmodavci mogu isplatiti novac i na tuđi račun, ali naravno pod posebnim uvjetima. Ako ste možda pod blokadom računa, tada isto možete zatražiti brzi online zajam koji je specifično kreiran i za taj problem. Neovisno o vašem problemu ili financijskoj potrebi, zajam koji se dobiva na ruke je moguć.

Zajam na ruke, da li je on siguran?

Online zajmodavci se već godinama nalaze na lošem glasu kada pričamo o brzim online zajmovima ili kreditima. Razlog? Nedovoljno informiranja. Mnogi od nas će se u potrebi za novcem obratiti bilo kome, zaobilazeći sve sigurnosne mjere. Kako onda zatražiti i dobiti zajam na ruke na siguran način? Savjet je da nikada na svoju ruku ne radite pretraživanje zajmodavaca, jer istina je da je financijsko tržište puno raznih prevaranata. Ponudu online zajmodavaca je najbolje odraditi preko specijaliziranih web stranica koje se bave pretragom kredita, zajmova i pozajmica. Pitate se zašto?

Ovakve stranice posluju samo s legalnim kreditnim agencijama u Hrvatskoj, što vas već u samom početku štiti od moguće prijevare. Kada ovim putem pronađete odgovarajućeg zajmodavca sljedeći korak je ostvariti kontakt. Danas se zahtjevi za zajam, kredit ili pozajmice radi online, što znači da je cijeli proces brz i jednostavan. Naravno, nakon odabranog iznosa i ispunjavanja formulara vi morate čekati na odobrenje, ali ono je u većini slučajeva gotovo za 15-ak minuta. Zašto odabrati brzi online zajam na ruke? Radi se o veoma transparentnom načinu poslovanja, što znači da ste vi realno upoznati sa svim troškovima i rokom otplate. Ono što mnoge najviše privlači je činjenica da su ovo kratkoročne isplate, što znači da ih vi već možete vratiti sa sljedećom plaćom ili u par rata.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.