Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Solida pozajmice

Znate li što su Solida pozajmice?

U današnjem modernom načinu življenja, nerijetko se mnogi od nas nađu u situaciji da nam je potrebna financijska injekcija. Dapače, čak i ako ste dobrog financijskog stanja, novac pod dobrim kreditnim uvjetima uvijek je dobrodošao. Načina kreditiranja ima raznih, od bankarskih zajmova do privatnih pozajmica od fizičkih osoba. Sve više se također ističu Solida pozajmice. Znate li o čemu je riječ? Da biste to razumjeli, potrebno je prvo znati što su pozajmice uopće. Pozajmica je ugovorni odnos star tisućama godina u kojima zajmodavac daje stanoviti iznos novca zajmoprimcu na određeni rok, a zajmoprimac se obvezuje vratiti mu taj novac s pripadajućom kamatom. Solida pozajmice pri tom vam omogućavaju brz pristup novca kako bi vam momentalno mogao olakšati u trenutnoj situaciji u kojoj se nalazite. Naravno, neovisno o hitnoći situacije, uvijek morate paziti o važnim parametrima kreditnog odnosa poput roka otplate kredita i visine kamatne stope, te detaljno pročitati svaki ugovor prije izjave pristanka.

Solida pozajmice – brz i pristupačan novac

Pokvario vam se auto i nemate novaca da ga popravite? Ili vam je možda puknula cijev u stanu i nastala vam je poplava te trebate to brzo sanirati a nemate novaca? Za takve izvanredne situacije koje vas zateknu i na koje niste bili financijski pripremljeni, pozajmice su idealno rješenje. Naravno, idealno rješenje bi bilo da imate ušteđen gotov novac kojim direktno možete sanirati problem, međutim ne živimo u ružičastom svijetu i životne prilike i neprilike nas često mogu iznenaditi. Upravo zato, pozajmice su prikladno rješenje, pogotovo Solida pozajmice. Radi se o online pozajmicama koje vam omogućuju brzi pristup novcu. Novac pri tom dolazi u manjim iznosima i nenamjenski je, savršen za prigode koje smo spomenuli. Uvjeti pod kojima se Solida pozajmice nude su dostupni na internetu i svakako vam savjetujemo da ih temeljito pročitate. Dapače, ako je potrebno konzultirajte se s osobom koja raspolaže znanjima da vas savjetuje da li je takav kredit dobar za uzeti pod tim uvjetima.

Solida pozajmice za lakšu realizaciju poslovnih ideja

Svaki poslovno uspješan čovjek koji je pokrenuo vlastiti biznis će vam reći da je realizacija poslovne ideje nemoguća bez kapitalnog ulaganja. Takvo ulaganje može biti “equity” ulaganje, tj. da dio “vlasništva” svoje firme prodate drugom te zauzvrat dobijete kapital, ili ulaganje može biti putem kredita. Oba načina ulaganja su veoma zastupljena, i dapače, sve velike firme na svijetu su određeni dio svoje imovine dobili od strane kreditora. Upravo zato, trebate znati da se radi o normalnom poslovnom tijeku. Stoga, da biste realizirali svoju poslovnu ideju, Solida pozajmice vam mogu biti od velike koristi. Sve što trebate napraviti da dobijete ove online pozajmice je registracija i ispunjavanje potrebnih podataka, te solida pozajmice mogu biti vaše. Pri tom morate razraditi plan otplate kredita i biti sigurni da ćete imati određeni novčani tok putem kojeg ćete moći otplaćivati kredit. Nikada se ne smijete dovesti u situaciju prezaduženosti, stoga ugovoru o kreditu treba pristupiti maksimalno odgovorno.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.