Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za blokirane

Krediti za blokirane: kako do kredita kada banke nisu opcija?

Potreba za kreditima ne nestaje kada smo blokirani. Današnji moderni život pred nas često stavlja troškove koje smo dužni pokriti, a nismo sigurni kako ih pokriti. Zato se često odlučujemo na kredite koji nam omogućuju ekspresna rješenja. No, koliko su zapravo ta rješenja ekspresna? Većina banaka nudi kredite tek nakon procesa u kojemu se prikuplja dokumentacija i većina tih kredita čeka se tjednima. Što napraviti kad novac trebamo odmah? Krediti za blokirane zato se ne nalaze u bankama, već ih lakše nalazimo online. Takvi krediti odlična su opcija onima koji trebaju novac odmah i nemaju vremena riješiti svoju blokadu u bankama (a često nisu to ni sposobni napraviti). Krediti za blokirane omogućuju Vam da u kratkom vremenskom roku osigurate dodatna sredstva da biste pokrili nenadane troškove i da mirne glave možete riješiti probleme koji odmah zahtijevaju Vašu pažnju. Govorimo o online zajmovima, pozajmicama i kreditima nenamjenskog karaktera koje možete dobiti odmah!

Krediti za blokirane – nabavi svoj kredit već danas!

Krediti za blokirane rade vrlo jednostavno: prijavite se za kredit i odredite visinu posudbe, a zatim odredite rok otplate. Kamate u takvim kreditima nisu ništa veće nego što su u bankama, a oni koji se odluče odmah otplatiti kredit (odnosno u kratkom vremenskom periodu), mogu čak završiti i s kreditom bez kamata! Krediti za blokirane označavaju sve kredite koji se ostvaruju online i koji ne traže uvid u HROK i sličnu dokumentaciju. Tako ćete svoje financijske probleme i dalje moći rješavati kada banke nisu opcija. Koje su prednosti ovakvih kredita? Najveća prednost online kredita leži u brzini jer novac sjeda na Vaš račun već u tekućem danu, a ne kao u bankama gdje čekamo na te novce danima i tjednima. Odlučite se isprobati novu vrstu kreditnog poslovanja i zauvijek zaboravite na duga čekanja u bankama i zaboravite na dodatne naknade i provizije koje još dodatno plaćate kada se odlučujete za kredit u bankama.

Krediti za blokirane – pokrijte svaki trošak koji je pred Vama!

Troškovi radi kojih tražimo kredite često su vrlo svakodnevni, no zateknu nas kada nemamo na računu dovoljno da ih riješimo i upravo se radi tog razloga često odlučujemo na online kredite. To mogu biti neki nagli popravci nekog aparata u stanu, može biti veliki račun za shopping u vrijeme blagdana, adaptacija prostora ili popravak automobila. Nekima se djeca naglo udaju pa treba pokriti i troškove vjenčanja i slično. Sve te stvari jako su zastrašujuće kada smo blokirani, zato krediti za blokirane otvaraju put da čak i takvi mogu izaći iz škripca. Ovakvi krediti tako će Vam pomoći da se snađete u svakoj životnoj situaciji. Kada banke nisu izbor, nemojte misliti da za Vas ne postoje krediti koje možete podići – odlučite se za kredite online odmah i riješite se problema koji Vas muče. Krediti za blokirane omogućit će Vam da ipak riješite tekuće probleme te da se bolje spremite za idući period.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.