Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:25
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za Automobil: Savjeti za Povoljnu Kupnju Vozila

Odabir najpovoljnije opcije kada je riječ o kreditu za automobil ključan je korak u procesu kupnje vozila. Krediti za Automobil: Savjeti za Povoljnu Kupnju Vozila nisu samo o pronalasku najniže kamatne stope, već podrazumijevaju razumijevanje svih aspekata financiranja. Prije nego što se odlučite za određeni kredit, važno je razmotriti ukupni trošak kredita, koji uključuje kamate, troškove obrade zahtjeva, te moguće naknade za prijevremenu otplatu.

Prvi korak u odabiru kredita je detaljna analiza vaših financijskih mogućnosti. To uključuje procjenu mjesečnog budžeta i utvrđivanje iznosa koji možete udobno otplaćivati svaki mjesec. Ova procjena će vam pomoći da odredite rok otplate kredita koji vam najbolje odgovara.

Kratki rokovi otplate obično donose više mjesečne rate, ali smanjuju ukupne kamate, dok duži rokovi otplate nude niže mjesečne rate, ali povećavaju ukupnu cijenu kredita.

Drugi korak je usporedba kamatnih stopa koje nude različiti krediti. No, osim kamate, treba obratiti pažnju i na ostale uvjete kredita, kao što su mogućnosti fleksibilne otplate i odgode plaćanja, koje mogu biti vrlo korisne u slučaju promjena u vašim financijskim okolnostima.

Također, važno je razmisliti o vrsti kamatne stope – fiksna ili promjenjiva. Fiksne kamate su stabilne i ne mijenjaju se kroz cijeli period otplate, što vam omogućuje da točno znate iznos vaše rate tijekom cijelog roka otplate. S druge strane, promjenjive kamate mogu početno biti niže no u konačnici donijeti veći ukupni trošak ako kamatne stope porastu.

Naposljetku, razmotrite i posebne ponude i popuste koji se mogu primijeniti na vaš kredit. Neki krediti nude povoljnije uvjete za eko vozila ili imaju partnerske programe s auto-salonima koji mogu rezultirati dodatnim uštedama.

Krediti za Automobil: Savjeti za Povoljnu Kupnju Vozila trebaju obuhvatiti sve ove aspekte kako bi se osigurala najpovoljnija financijska odluka koja će dugoročno biti održiva i prilagođena vašim individualnim potrebama.Kada započinjete proces istraživanja tržišta s ciljem uzimanja kredita za kupnju automobila, neophodno je provesti temeljitu usporedbu ponuda. Krediti za Automobil: Savjeti za Povoljnu Kupnju Vozila nalažu pažljivo proučavanje i uspoređivanje raznih kreditnih uvjeta koje nude različite financijske institucije. Važno je usporediti ne samo kamatne stope već i druge faktore kao što su troškovi obrade, trajanje kredita, visina mjesečnih obroka, te postoji li mogućnost fleksibilnih isplata.

Za početak, prikupite informacije o svim dostupnim kreditima koje možete pronaći. To uključuje posjete web stranicama financijskih institucija, čitanje promotivnih materijala, kao i razgovor s financijskim savjetnicima. Napravite tablicu ili listu na kojoj ćete zapisivati sve relevantne podatke, što će vam omogućiti lakše uspoređivanje.

Osim kamatnih stopa, obratite pažnju i na APR (godišnji postotak rate), koji predstavlja stvarnu godišnju cijenu kredita izraženu kao postotak.

APR uključuje sve troškove povezane s kreditom i omogućava vam da dobijete jasnu sliku ukupne cijene kredita.

Jedan od ključnih Krediti za Automobil: Savjeti za Povoljnu Kupnju Vozila jest i razmatranje specijalnih uvjeta ili promotivnih akcija koje financijske institucije povremeno nude. Na primjer, neke kreditne institucije mogu nuditi niže kamatne stope u određenim razdobljima ili za određene modele automobila.

Također je bitno razumjeti sve uvjete vezane uz prijevremenu otplatu kredita. Neki krediti imaju kaznene kamate ili naknade za prijevremenu otplatu, što može utjecati na vašu odluku ako planirate otplatiti kredit ranije od predviđenog roka.

Nemojte zaboraviti na uvjete osiguranja kredita, koji mogu varirati i imati velik utjecaj na ukupnu cijenu financiranja. U nekim slučajevima, osiguranje može biti obavezno, dok u drugima može biti opcionalno, te može pokrivati različite rizike.

Uzimajući u obzir sve ove elemente, moći ćete donijeti informiranu odluku o izboru najpovoljnijeg kredita za kupnju automobila. Pametno istraživanje i usporedba ponuda su esencijalni da biste osigurali da vaša investicija u novi automobil bude financijski isplativa i prilagođena vašim potrebama i mogućnostima.Jedan od najvažnijih koraka u procesu uzimanja kredita za kupovinu automobila je pregovaranje o uvjetima financiranja. Uspješno pregovaranje može značajno smanjiti troškove kredita i prilagoditi ga vašim potrebama. Da biste postigli najbolje uvjete, važno je biti dobro informiran i pripremljen za razgovore s kreditnim savjetnicima.

Ključno je da pristupite pregovorima s jasnim razumijevanjem što točno želite i što možete priuštiti. Nemojte se bojati postavljati pitanja i tražiti pojašnjenja o svim aspektima kreditiranja. Pregovarajte o visini kamatnih stopa, rokovima otplate, kao i o mogućnosti smanjenja ili ukidanja nekih dodatnih troškova, poput troškova obrade kredita.

Krediti za Automobil: Savjeti za Povoljnu Kupnju Vozila uključuju i mogućnost pregovaranja o uvjetima poput odgoda plaćanja ili mogućnosti promjene roka otplate kredita, ukoliko dođe do promjena u vašim financijskim prilikama. Pokazivanje da ste razmišljali o različitim scenarijima i da ste spremni na kompromise može biti od koristi pri pregovorima.

Isto tako, ne zaboravite da kredit dolazi s različitim uvjetima i značajkama koje trebate uzeti u obzir. Na primjer, neki krediti omogućuju veću fleksibilnost u pogledu vrste vozila koje možete kupiti, dok drugi mogu imati striktnije kriterije.

Pri pregovaranju, koristite informacije koje ste prikupili tijekom istraživanja tržišta. Ako ste našli povoljnije uvjete kod drugih kreditora, nemojte se ustručavati koristiti te informacije kao alat za pregovaranje. To može poslužiti kao jak argument zašto bi trebali dobiti bolje uvjete.

Važno je pametno koristiti sve raspoložive informacije kako biste postigli povoljne uvjete kredita koji neće opterećivati vaš budžet više nego je potrebno. Slijedeći Krediti za Automobil: Savjeti za Povoljnu Kupnju Vozila, možete se osigurati da ste dobili najbolji mogući dogovor koji će vam omogućiti da uživate u novom vozilu, a istovremeno ostanete unutar svojih financijskih granica.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.