Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti oglasi

Krediti oglasi omogućuju jednostavan pristup velikom broju oglasa

Oglasi o raznim kreditima, pozajmicama i zajmovima su posljednjih godina svakako uzeli maha. Danas ih možemo pronaći na rasvjetnim stupovima u svakom predgrađu, u javnom prijevozu, poštanskim sandučićima, online. Možemo reći kako su navedeni oglasi skoro na svakom koraku, što ne čudi ako uzmemo u obzir veliki broj ponude. Kako pored tolikog izbora odabrati najbolji kredit za sebe? Krediti oglasi su svakako najbolji izbor jer kao takvi obuhvaćaju svu ponudu na jednom mjestu.

Ovdje možete pronaći razne načine kreditiranja, od brzih i online varijanti, pa sve do mini kredita koji dolaze bez zaloga. Krediti oglasi su osmišljeni na način da pomognu potencijalnim klijentima da dođu do svoje kreditne agencije, ili online zajmodavca. On omogućuje da na brzi i jednostavan način napravite svoju pretragu. Svoju pretragu možete bazirati na lokaciji, vrsti željenog kredita, kao i po ključnom pojmu. Ovakva pretraga vam uvelike olakšava pronalaženje kredita koji će odgovarati vašim željama i potrebama.

Krediti oglasi recenzije olakšavaju odabir kredita

Kod pretraživanja krediti oglasi treba imati na umu da pretražene rezultate se ne smije uzimati zdravo za gotovo. Sami krediti oglasi nisu odgovorni za objavljeni sadržaj, iako se navodi kako svi oglasi podliježu zakonima RH. Naš savjet je da prije odabira ponude svakako provjerite kreditnu agenciju, točnije da li je ona zaista legalna ili ne. Nažalost financijsko tržište je puno prijevara, i opreza nikada dosta. Hitna isplata novaca je svima privlačna, zato je važno raditi duple provjere kako ne bi došlo do prijevara.

Ako primijetite da zajmodavci nude isplatu na ruke, ili ako nema pisanog traga u obliku ugovora, tada je najbolje potražiti drugog i ozbiljnijeg zajmodavca. Ukoliko uzimate određenu vrstu kredita na ovakav način, tada vam preporučujemo da pažnju obratite na razne recenzije koje vam mogu biti vodilja. Ovdje stvarni korisnici pišu svoja određena iskustva s određenom kreditnom agencijom i tako pomažu svima onima koji su neodlučni u svojoj odluci. Uz recenzije, preporučujemo da svaku kreditnu agenciju provjerite duplo na web stranicama Hrvatske Narodne Banke ili sudskog registra.

Krediti oglasi se prilagođavaju vašim potrebama

Prilikom pretraživanja krediti oglasi morate imati na umu svoje želje, kao i mogućnosti. Neke ponude vam se mogu činiti privlačnima, što ne znači da u njih treba uletavati bez razmišljanja. Prije svakog uzimanja kredita poželjno je napraviti vlastitu financijsku analizu kako bi i sami bili svjesni svojih troškova, kao i novaca s kojim raspolažete. Možda vam na prvu zvuči kao banalna stvar, no upravo ova stvar određuje iznos vaše kasnije otplate. Uletavanje u kredit često mnoge dovede u još veći dug nego željeni red.

Krediti oglasi nude kredite za svačije potrebe i džep, što znači da ih možete dobiti u manjim ili većim iznosima. Danas svaki online zajmodavac nudi opciju kreditnog kalkulatora, koji vam isto tako može pomoći da si sami izračunate željeni rok otplate i sami iznos navedene otplate. Brzi online krediti su danas najtraženiji krediti, upravo zato što oni dolaze sa jasno naglašenim uvjetima. Online zajmodavci danas teže transparentnom načinu oglašavanja, kao i poslovanju, što ih zasluženo stavlja na prvo mjesto odabira mnogih.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.