Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako uštedjeti novac prilikom kupnje automobila

Istraživanje tržišta: Kako uštedjeti novac prilikom kupnje automobila usporedbom cijena

Kada se odlučite na kupnju automobila, jedan od ključnih koraka za uštedu novca je temeljito istraživanje tržišta. Prije nego što donesete konačnu odluku, važno je usporediti cijene različitih modela automobila, kao i uvjete prodaje koje nude različiti prodavači i autosaloni. Usporedba cijena može vam pomoći da identificirate najpovoljnije opcije i da se izbjegnete plaćanje premije samo zbog nedostatka informacija.

Započnite istraživanje online, posjetom web stranica kao što su izgodnibarzikrediti.com, gdje možete pronaći usporedbe cijena i specifikacije različitih modela automobila. Takve platforme često nude i alate za izračun financiranja, što vam može pomoći da shvatite ukupne troškove vlasništva.

Osim toga, ne zaboravite provjeriti i recenzije automobila koje vas zanimaju, kako biste bili sigurni da ne samo da dobivate najbolju cijenu, već i kvalitetan i pouzdan automobil.

Drugi korak u istraživanju tržišta je posjet autosalonima i razgovor s prodavačima. Nemojte se ustručavati postavljati pitanja i tražiti dodatne popuste ili pogodnosti koje bi mogle biti dostupne. U nekim slučajevima, možete pronaći posebne ponude ili zalihe automobila na popustu koje nisu oglašene online.

Ključno je i razumijevanje vrijednosti zamjene vašeg trenutnog vozila, ako ga planirate koristiti kao dio plaćanja. Provjerite njegovu tržišnu vrijednost unaprijed kako biste bili u boljoj pregovaračkoj poziciji.

Zapamtite, kako uštedjeti novac prilikom kupnje automobila ne ovisi samo o pronalaženju najniže cijene, već i o razumijevanju vrijednosti koju dobivate za svoj novac. Temeljito istraživanje tržišta je neizostavni korak koji vam može osigurati da napravite informiranu i ekonomičnu odluku.

Pregovaranje o cijeni: Kako uštedjeti novac prilikom kupnje automobila kroz efektivne pregovaračke taktike

Nakon što ste obavili temeljito istraživanje tržišta, sljedeći korak u procesu kako uštedjeti novac prilikom kupnje automobila je efektivno pregovaranje o cijeni. Pregovaranje može biti izazovno, ali s pravim pristupom i pripremom, možete značajno smanjiti konačnu cijenu vozila.

Prije nego što započnete pregovore, bitno je da ste upoznati s prosječnom tržišnom cijenom automobila koji želite kupiti.

Informacije kao što su cijene na izgodnibarzikrediti.com mogu vam poslužiti kao referentna točka i osigurati da imate realna očekivanja. S ovim znanjem, možete argumentirano osporiti visoku cijenu i tražiti pravičniji dogovor.

Tijekom pregovora, važno je ostati smiren i fokusiran. Jasno i odlučno iznesite svoje stavove, ali budite spremni i na kompromis.

Ponekad prodavači imaju manevrirski prostor samo u određenim aspektima prodaje, poput dodatne opreme ili paketa usluga. Budite otvoreni za takve opcije jer one također mogu predstavljati uštedu.

Ne zaboravite da je vrijeme na vašoj strani.

Ako prodavač nije spreman popustiti, nema ništa loše u tome da se zahvalite i kažete da ćete razmisliti o ponudi. Često će vas prodavač kontaktirati nakon nekog vremena s boljom ponudom.

Kako uštedjeti novac prilikom kupnje automobila može ovisiti i o vašoj sposobnosti da prepoznate kada prodavač ima pritisak da proda vozilo. Na primjer, kraj mjeseca ili kvartala kada prodavači moraju ispuniti svoje kvote može biti idealno vrijeme za pregovaranje.

U konačnici, pregovaranje o cijeni zahtijeva strpljenje i upornost. Kada se pravilno pripremite i usvojite efektivne pregovaračke taktike, možete značajno smanjiti troškove i osigurati da vaša kupnja bude što isplativija.

Odabir pravog trenutka za kupnju: Kako uštedjeti novac prilikom kupnje automobila iskorištavanjem sezonskih popusta

Odabir pravog trenutka za kupnju automobila može imati značajan utjecaj na konačnu cijenu i biti odlučujući faktor u tome kako uštedjeti novac prilikom kupnje automobila. Tržište automobila često prati sezonske trendove i cikluse koji mogu utjecati na cijene vozila, a iskorištavanje ovih trendova može rezultirati znatnim uštedama.

Jedan od najboljih perioda za kupnju novog automobila je kraj kalendarske ili fiskalne godine, kada autosaloni nastoje prodati starije modele kako bi napravili mjesta za nove. Tijekom ovog vremena, možete pronaći atraktivne popuste i promotivne ponude. Slično tome, kraj mjeseca ili kvartala može biti povoljan jer prodavači žele ispuniti svoje prodajne kvote.

Druga strategija je kupnja modela automobila koji je na izmaku ili kada se približava predstavljanje novog modela.

U ovom slučaju, cijene starijih modela često padaju kako bi se ubrzala prodaja zaliha. Informacije o nadolazećim modelima i pripadajućim popustima možete pronaći na stranicama poput izgodnibarzikrediti.com, što vam može pomoći u planiranju najboljeg trenutka za kupnju.

Također, promatrajte sezonske promocije koje autosaloni nude, poput zimskih ili ljetnih rasprodaja. Ove promocije često uključuju dodatne popuste ili pogodnosti poput besplatnog servisa ili produženog jamstva.

Svjesnost o ovim prilikama i pravilno tempiranje vaše kupnje su ključni za kako uštedjeti novac prilikom kupnje automobila. Ne zaboravite da iako se popusti i promocije čine privlačnima, uvijek morate razmotriti ukupne troškove vlasništva i osigurati da kupujete vozilo koje odgovara vašim potrebama i budžetu. Pametnim planiranjem i strateškim pristupom, možete maksimizirati svoje uštede i osigurati da dobijete najbolju moguću vrijednost za svoj novac.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.