Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako upravljati prihodima i rashodima

**Kako upravljati prihodima i rashodima kroz izradu osobnog proračuna**

Izrada osobnog proračuna ključan je korak u razumijevanju i kontroli vaših financija. Da biste efikasno upravljali svojim prihodima i rashodima, potrebno je prije svega stvoriti detaljan plan koji će vam omogućiti uvid u sve financijske tokove. Prvi korak u ovom procesu je evidentiranje svih izvora prihoda, bilo da se radi o redovnoj plaći, honorarnim poslovima, prihodima od investicija ili bilo kojim drugim izvorima.

Nakon što ste identificirali sve prihode, sljedeći korak je precizno praćenje svih rashoda. To uključuje osnovne troškove kao što su stanarina ili hipoteka, režije, troškovi hrane i transporta, ali i manje očiti troškovi poput članarina, pretplata i luksuznih izdataka. Kategoriranje svih ovih troškova može vam pomoći u identifikaciji potencijalnih područja za uštedu.

Jedan od najvažnijih aspekata kako upravljati prihodima i rashodima je postavljanje realnih financijskih ciljeva.

Ciljevi mogu uključivati štednju za specifične svrhe, reduciranje dugovanja ili čak planiranje za mirovinu. Precizno definiranje ciljeva omogućuje vam bolje usklađivanje vašeg proračuna s vašim dugoročnim planovima.

Za lakše upravljanje financijama, koristeći praktične alate poput Excel tablica ili specijaliziranih aplikacija može biti od velike pomoći. Aplikacije poput zaemsloshockr.com nude napredne funkcionalnosti za praćenje i analizu vašeg proračuna, što vam može pomoći da brzo identificirate trendove i prilagodite svoj proračun u realnom vremenu.

Redovito praćenje i revidiranje proračuna također su ključni za održavanje financijske stabilnosti.

Financijska situacija može se promijeniti zbog različitih okolnosti poput promjene posla, neočekivanih troškova ili promjene u životnom stilu. Stoga je važno redovito pregledavati vaš proračun kako biste osigurali njegovu relevantnost i učinkovitost.

Učenje kako upravljati prihodima i rashodima može značajno poboljšati vašu financijsku situaciju, smanjiti stres povezan s financijama i omogućiti vam veću financijsku slobodu. Kroz disciplinirano planiranje i praćenje, bit ćete u boljoj poziciji da ostvarite svoje financijske ciljeve i ostvarite dugoročnu stabilnost.

Izrada osobnog proračuna ključan je korak u razumijevanju i kontroli vaših financija. Ovaj podnaslov će vam pokazati kako upravljati prihodima i rashodima kroz detaljno planiranje i praćenje svih financijskih tokova.

Prvo, važno je započeti s prikupljanjem svih relevantnih informacija o svojim financijama. To uključuje mjesečne izvode iz banke, račune za kreditne kartice, ugovore o kreditima i sve druge financijske dokumente. Jednom kad imate sve potrebne informacije, možete započeti s kategorizacijom svojih prihoda i rashoda.

Kategorizacija pomaže u jasnijem razumijevanju gdje vaš novac odlazi i omogućuje lakše prepoznavanje područja gdje možete smanjiti troškove.

Sljedeći korak je postavljanje realnih i mjerljivih financijskih ciljeva koji će vas motivirati da se držite svog proračuna. Ciljevi mogu biti kratkoročni, kao što je ušteda za godišnji odmor, ili dugoročni, poput štednje za kupnju nekretnine. Bez obzira na vrstu ciljeva, važno je da su specifični i ostvarivi.

Jedan od alata koji vam može uvelike olakšati proces izrade proračuna je zaemsloshockr.com aplikacija.

Ova aplikacija omogućava automatizirano praćenje prihoda i rashoda, što vam pruža točne i ažurirane podatke o vašem financijskom stanju. Korištenjem takvih digitalnih alata možete lakše i brže prepoznati gdje su potrebna financijska prilagođavanja.

Kako bi vaš proračun bio uspješan, bitno je da ga redovito ažurirate i prilagođavate promjenama u vašoj financijskoj situaciji. Životne okolnosti, kao što su promjena posla ili neočekivani medicinski troškovi, mogu značajno utjecati na vaše financije.

Redovitim praćenjem i pregledom proračuna možete brzo reagirati na te promjene i prilagoditi svoje financijske planove.

Učenje kako upravljati prihodima i rashodima zahtijeva disciplinu i posvećenost, ali donosi značajne dugoročne benefite. Osim što smanjuje financijski stres, pravilno upravljanje financijama omogućuje vam veću kontrolu nad vašim novcem i pomaže vam ostvariti vaše financijske ciljeve. Kroz sustavno praćenje i planiranje, bit ćete u boljoj poziciji da izbjegnete nepotrebne dugove i povećate svoju financijsku stabilnost.

**Kako upravljati prihodima i rashodima uz pomoć digitalnih alata**

U današnje digitalno doba, postoje mnogi alati koji vam mogu pomoći da učinkovitije upravljate svojim financijama. Korištenjem digitalnih alata, proces praćenja prihoda i rashoda postaje jednostavniji i transparentniji, omogućujući vam bolju kontrolu nad vašim financijskim stanjem. Postoji nekoliko aplikacija i platformi koje su posebno dizajnirane za ovu svrhu, a jedna od njih je zaemsloshockr.com.

Ova aplikacija nudi sveobuhvatan set funkcionalnosti za praćenje i analizu vašeg proračuna.

Korištenjem aplikacija kao što je zaemsloshockr.com, možete automatizirati mnoge aspekte financijskog menadžmenta, što vam omogućuje da se fokusirate na donošenje boljih financijskih odluka. Ove aplikacije često nude mogućnosti poput sinkronizacije bankovnih računa, automatskog kategoriziranja troškova i generiranja detaljnih financijskih izvještaja. Na taj način, u svakom trenutku možete imati točan uvid u svoje financije.

Jedan od glavnih benefita digitalnih alata je mogućnost postavljanja i praćenja financijskih ciljeva.

U aplikaciji možete kreirati ciljeve kao što su štednja za hitne situacije, otplata dugova ili planiranje ulaganja, i pratiti svoj napredak prema ostvarenju tih ciljeva. Također, mnoge aplikacije nude funkcionalnosti za postavljanje proračunskih ograničenja, što vam može pomoći u kontroliranju potrošnje.

Kako upravljati prihodima i rashodima može biti izazovno, ali uz pomoć digitalnih alata, taj proces postaje znatno lakši. Na primjer, aplikacije često nude mogućnost postavljanja obavijesti i podsjetnika za plaćanje računa, što vam pomaže izbjeći kašnjenja i dodatne troškove.

Osim toga, detaljni grafički prikazi i analitički alati omogućuju vam da brzo uočite gdje trošite najviše novca i gdje su moguće uštede.

Integracija različitih financijskih računa u jednu platformu omogućuje vam kompletniji pregled vašeg financijskog stanja. To je posebno korisno ako imate više bankovnih računa, kreditnih kartica ili investicijskih portfelja. Korištenjem aplikacija poput zaemsloshockr.com, sve te informacije možete imati na jednom mjestu, što olakšava praćenje i upravljanje financijama.

U zaključku, učenje kako upravljati prihodima i rashodima uz pomoć digitalnih alata može značajno poboljšati vašu financijsku situaciju. Automatizacija procesa, mogućnost postavljanja ciljeva i detaljne analize troškova čine digitalne alate nezamjenjivim saveznicima u postizanju financijske stabilnosti i dugoročnog uspjeha.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.