Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako otvoriti račun u banci u inozemstvu

Kako odabrati banku za otvaranje računa u inozemstvu

Kako otvoriti račun u banci u inozemstvu

Pri otvaranju računa u banci u inozemstvu važno je razmotriti odabir banke koja će vam odgovarati. Potrebno je istražiti različite banke i usporediti uvjete koje nude. Važno je znati da se uvjeti mogu razlikovati ovisno o zemlji u kojoj se nalazi banka te ovisno o tome želite li otvoriti osobni račun ili poslovni račun.

Prilikom odabira banke važno je provjeriti je li banka pouzdana i ima dobru reputaciju. Pregledajte recenzije drugih korisnika banke, provjerite koliko je banka stabilna i kakve usluge nudi.

Također, važno je provjeriti koje su naknade koje banka naplaćuje. Neke banke naplaćuju visoke naknade za otvaranje i održavanje računa, dok druge banke nude besplatno otvaranje i održavanje računa.

Također, provjerite kolike su naknade za međunarodne prijenose novca i korisničku podršku.

Jednom kada ste izabrali banku u kojoj želite otvoriti račun, potrebno je pripremiti dokumentaciju. Osim standardnih dokumenata poput putovnice i osobne iskaznice, moguće je da će banka tražiti i druge dokumente poput dokaza o prihodima ili adrese.

U nekim slučajevima, banka može zahtijevati da se dokumenti ovjere kod javnog bilježnika ili ambasade, što može biti dodatni trošak i zahtijevati dodatno vrijeme.

Nakon što je račun otvoren, važno je pratiti stanje računa i upravljati financijama. Mnoge banke nude aplikacije i online usluge koje omogućuju jednostavan pristup računu i upravljanje financijama iz udobnosti vašeg doma.

Uz to, možete razmotriti i druge opcije poput brze pozajmice ili kreditnih kartica koje će vam pomoći u upravljanju vašim financijama u inozemstvu.

Ukratko, pri otvaranju računa u banci u inozemstvu važno je odabrati pouzdanu banku s dobrim uvjetima i provjeriti koje su naknade koje banka naplaćuje. Potrebno je pripremiti dokumentaciju i pratiti stanje računa nakon otvaranja. Također, razmotrite i druge opcije koje vam mogu pomoći u upravljanju financijama.

Kako pripremiti dokumentaciju za otvaranje računa u banci u inozemstvu

Priprema dokumentacije za otvaranje računa u banci u inozemstvu može biti složen i dugotrajan proces. Potrebno je prikupiti različite dokumente i provjeriti jesu li sve informacije točne i ažurirane.

Prije nego što krenete s pripremom dokumentacije, provjerite koje su specifične zahtjeve banke u kojoj želite otvoriti račun.

Ovisno o zemlji i banci, zahtjevi se mogu razlikovati, stoga je važno provjeriti koje dokumente je potrebno dostaviti.

Standardni dokumenti koje će banka najčešće tražiti su važeća putovnica ili osobna iskaznica, dokaz o adresi (npr. račun za struju ili vodu) te dokaz o prihodima (npr. potvrda o zaposlenju ili porezna prijava).

U nekim slučajevima, banka može tražiti i druge dokumente poput izvoda iz banke ili potvrdu o stanju računa.

Važno je napomenuti da će banka provjeravati autentičnost dokumentacije i provjeriti da li su svi dokumenti koji su dostavljeni valjani i ažurirani. Stoga je važno provjeriti da li su svi podaci točni i ažurirani kako bi se izbjegle komplikacije u procesu otvaranja računa.

U nekim slučajevima, banka može tražiti da se dokumenti ovjere kod javnog bilježnika ili ambasade.

To može biti dodatni trošak i zahtijevati dodatno vrijeme, stoga je važno unaprijed provjeriti koje su zahtjevi banke.

Kada prikupite svu potrebnu dokumentaciju i provjerite jesu li svi podaci točni, potrebno je dostaviti dokumente banci. To možete učiniti osobno u banci ili putem pošte, ovisno o zahtjevima banke.

Ukratko, priprema dokumentacije za otvaranje računa u banci u inozemstvu može biti dugotrajan i složen proces. Potrebno je prikupiti različite dokumente i provjeriti jesu li sve informacije točne i ažurirane. Važno je provjeriti koje su specifične zahtjeve banke i unaprijed pripremiti sve potrebne dokumente kako bi se izbjegle komplikacije u procesu otvaranja računa.

Kako pratiti stanje računa i upravljati financijama nakon otvaranja računa u banci u inozemstvu

Nakon što ste uspješno otvorili račun u banci u inozemstvu, važno je naučiti kako pratiti stanje računa i upravljati financijama.

Mnoge banke nude aplikacije i online usluge koje omogućuju jednostavan pristup vašem računu i upravljanje financijama iz udobnosti vašeg doma ili ureda. To može biti vrlo korisno ako živite u inozemstvu i želite pratiti svoje financije na jednom mjestu.

Koristeći online usluge, možete provjeriti stanje računa u bilo kojem trenutku, pregledati svoje transakcije i upravljati svojim novcem. Možete postaviti automatske uplate ili prebacivati novac s jednog računa na drugi po potrebi.

Važno je provjeriti koje su naknade koje banka naplaćuje za korištenje svojih usluga.

Neke banke nude besplatno korištenje svojih usluga, dok druge banke naplaćuju naknade za korištenje online usluga.

Također, važno je razmotriti i druge opcije poput brzih pozajmica ili kreditnih kartica koje vam mogu biti korisne u upravljanju vašim financijama u inozemstvu.

Važno je pratiti svoje financije redovito i planirati svoje troškove kako biste izbjegli nepotrebne troškove. Također, važno je imati kontrolu nad svojim financijama i izbjegavati rizične transakcije koje bi mogle ugroziti vaš račun.

Ukratko, nakon otvaranja računa u banci u inozemstvu važno je naučiti kako pratiti stanje računa i upravljati financijama. Mnoge banke nude online usluge koje omogućuju jednostavan pristup vašem računu i upravljanje financijama iz udobnosti vašeg doma. Važno je pratiti svoje financije redovito i planirati svoje troškove, te izbjegavati rizične transakcije koje bi mogle ugroziti vaš račun.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.