Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako izbjeći skupe navike i uštedjeti do sljedeće plaće

**Kako izbjeći skupe navike i uštedjeti do sljedeće plaće: Praktični savjeti za svakodnevne troškove**

### Kako izbjeći skupe navike i uštedjeti do sljedeće plaće: Praktični savjeti za svakodnevne troškove

U današnje vrijeme, kontroliranje svakodnevnih troškova postaje ključan korak prema financijskoj stabilnosti. Kako izbjeći skupe navike i uštedjeti do sljedeće plaće? Prvi korak je prepoznavanje i eliminiranje nepotrebnih izdataka. Mnogi od nas svakodnevno troše novac na male stvari koje se s vremenom zbrajaju. Na primjer, kava iz kafića, grickalice iz automata ili impulzivne kupnje mogu značajno opteretiti vaš budžet.

Jedan od praktičnih savjeta je planiranje obroka unaprijed i kuhanje kod kuće. Kupnja namirnica na tjednoj bazi i priprema obroka ne samo da su zdraviji izbor, već i povoljniji.

Ako svakodnevno trošite na ručkove vani, razmislite o pakiranju ručka za posao. Na taj način možete kontrolirati troškove i izbjeći skupe obroke u restoranima.

Korištenje javnog prijevoza umjesto vlastitog automobila također može značajno smanjiti troškove. Troškovi goriva, parkiranja i održavanja automobila brzo se zbrajaju. Ako vam je javni prijevoz dostupan, iskoristite ga kao jeftiniju alternativu. Također, razmislite o dijeljenju vožnje s kolegama ili prijateljima kako biste dodatno smanjili troškove.

Još jedan koristan trik je korištenje popusta i kupona.

Prije nego što obavite kupnju, istražite ponude i iskoristite sve dostupne popuste. Internet stranice poput paridozaplata.com često nude korisne savjete i trikove kako uštedjeti novac, uključujući informacije o aktualnim popustima i promocijama.

Također, razmislite o smanjenju troškova zabave. Umjesto odlaska u kino ili na skupe događaje, organizirajte večeri s prijateljima kod kuće. Igranje društvenih igara, gledanje filmova ili zajedničko kuhanje može biti jednako zabavno, a daleko jeftinije. Pretplatu na streaming servise možete podijeliti s članovima obitelji ili prijateljima kako biste smanjili troškove.

Izbjegavanje skupih navika i štednja do sljedeće plaće također zahtijeva pažljivo planiranje kupnji.

Napravite popis potrebnih stvari i držite ga se. Izbjegavajte impulzivne kupnje koje nisu na popisu i razmislite dvaput prije nego što kupite nešto što vam zapravo ne treba. Na taj način ćete zadržati kontrolu nad svojim budžetom i izbjeći nepotrebne troškove.

U konačnici, ključno je biti svjestan svojih potrošačkih navika i redovito pratiti svoje financije. Vođenje financijskog dnevnika može vam pomoći u prepoznavanju područja gdje možete uštedjeti. Upornost i disciplina su ključni za postizanje financijske stabilnosti i uspješno izbjegavanje skupih navika.

Otkrijte jednostavne trikove za smanjenje svakodnevnih izdataka i naučite kako izbjeći skupe navike i uštedjeti do sljedeće plaće.

### Otkrijte jednostavne trikove za smanjenje svakodnevnih izdataka i naučite kako izbjeći skupe navike i uštedjeti do sljedeće plaće

Kako izbjeći skupe navike i uštedjeti do sljedeće plaće često se čini kao izazovan zadatak, no postoje brojni jednostavni trikovi koji vam mogu pomoći u postizanju financijske stabilnosti. Prvi korak je svjesnost o svakodnevnim troškovima. Bilježite svaki trošak, koliko god mali bio, kako biste dobili jasnu sliku o tome gdje vaš novac odlazi. Aplikacije za praćenje troškova mogu biti od velike pomoći u ovom procesu, omogućujući vam da jednostavno pratite i analizirate svoje financije.

Jedan od najvažnijih trikova je izbjegavanje impulzivnih kupnji. Prije nego što kupite nešto, zapitajte se je li vam to zaista potrebno.

Često kupujemo stvari iz trenutnog hira koje kasnije ne koristimo. Napravite popis stvari koje trebate i držite se njega prilikom odlaska u trgovinu. To će vam pomoći da izbjegnete nepotrebne kupnje i zadržite kontrolu nad svojim troškovima.

Kupnja na veliko može vam također pomoći u uštedi. Proizvodi poput toaletnog papira, sapuna i osnovnih namirnica često su jeftiniji kada se kupuju u većim količinama. Osim toga, planiranje unaprijed i kupnja sezonskih proizvoda može vam donijeti značajne uštede.

Na primjer, voće i povrće koje je u sezoni obično je povoljnije i svježije.

Korištenje cashback kartica i programa vjernosti još je jedan efikasan način za smanjenje troškova. Mnoge trgovine i online platforme nude povrat novca ili bodove koje možete koristiti za buduće kupnje. Detalje o ovim programima često možete pronaći na stranicama poput paridozaplata.com, koja pruža korisne informacije o načinima štednje i aktualnim popustima.

Jednostavni trikovi poput isključivanja elektroničkih uređaja kada ih ne koristite također mogu smanjiti vaše račune za struju. Zamjena klasičnih žarulja energetski učinkovitim LED žaruljama može dodatno smanjiti troškove. Osim toga, razmislite o smanjenju temperature na termostatu i korištenju deka i toplije odjeće tijekom hladnijih mjeseci kako biste smanjili troškove grijanja.

Još jedan koristan savjet je razmatranje alternativnih načina zabave.

Umjesto skupih izlazaka, istražite besplatne ili povoljne aktivnosti u vašem gradu. Posjete muzejima, šetnje prirodom ili besplatni događaji mogu biti jednako zabavni, a manje opterećujući za vaš budžet.

Izbjegavanje skupih navika i štednja do sljedeće plaće također uključuje pametno upravljanje dugovima. Ako imate kreditne kartice s visokim kamatnim stopama, razmislite o njihovom konsolidiranju ili refinanciranju kako biste smanjili ukupne troškove. Redovito plaćanje računa na vrijeme također vam može pomoći u izbjegavanju nepotrebnih kazni i kamata.

U konačnici, ključno je biti discipliniran i dosljedan u svojim nastojanjima za uštedom. Mali koraci i promjene u svakodnevnim navikama mogu dovesti do značajnih ušteda tijekom vremena, omogućujući vam da lakše dočekate sljedeću plaću s više novca na računu.

**Kako izbjeći skupe navike i uštedjeti do sljedeće plaće: Planiranje i praćenje budžeta**

### Kako izbjeći skupe navike i uštedjeti do sljedeće plaće: Planiranje i praćenje budžeta

Kako izbjeći skupe navike i uštedjeti do sljedeće plaće nerijetko zahtijeva temeljito planiranje i praćenje budžeta. Ključ uspjeha leži u postavljanju realnih financijskih ciljeva i rigoroznom praćenju svojih prihoda i izdataka. Prvi korak je izrada detaljnog mjesečnog budžeta koji uključuje sve vaše prihode i predviđene troškove. Kategorije poput stanarine, računa, namirnica, prijevoza i zabave trebaju biti jasno definirane.

Jedan od najvažnijih aspekata je praćenje stvarnih troškova u odnosu na planirani budžet.

To možete postići vođenjem financijskog dnevnika ili korištenjem aplikacija za upravljanje financijama koje vam omogućuju jednostavno bilježenje i analizu troškova. Na taj način možete brzo uočiti odstupanja i prilagoditi svoje navike kako biste ostali unutar zacrtanih granica.

Paridozaplata.com može biti izvanredan resurs u ovom procesu, pružajući savjete i alate za učinkovito upravljanje budžetom. Stranica nudi informacije o aktualnim popustima, trikovima za uštedu i korisnim alatima za praćenje potrošnje. Iskorištavanje ovakvih resursa može vam pomoći da bolje razumijete svoje financije i pronađete dodatne načine za uštedu.

Jedan od ključnih koraka u planiranju budžeta je postavljanje prioriteta.

Razmislite o tome što vam je zaista važno i usmjerite svoje financije prema tim ciljevima. Na primjer, ako vam je cilj uštedjeti za putovanje, možda ćete morati smanjiti troškove zabave ili odjeće. Jasno definirani ciljevi olakšavaju donošenje odluka i pomažu vam da ostanete fokusirani na svoje financijske planove.

Redovito pregledavanje i prilagođavanje budžeta također je ključno. Životne okolnosti se mijenjaju, pa je važno povremeno pregledati svoj budžet i prilagoditi ga novim uvjetima.

Ako primijetite da trošite više nego što ste planirali u nekoj kategoriji, razmislite o tome kako smanjiti te troškove ili preusmjeriti sredstva iz drugih kategorija.

Izbjegavanje skupih navika i postizanje ušteda do sljedeće plaće također podrazumijeva svijest o malim, svakodnevnim troškovima koji se mogu brzo nakupiti. Pregledajte svoje navike i razmislite o tome gdje možete napraviti male promjene koje će imati veliki utjecaj na vaš budžet. Na primjer, smanjenje broja izlazaka na večere ili odustajanje od skupih kava može značajno smanjiti vaše mjesečne izdatke.

U konačnici, dosljednost i disciplina su ključni za uspješno upravljanje budžetom. Korištenje resursa poput paridozaplata.com, redovito praćenje troškova i prilagođavanje budžeta omogućit će vam da postignete svoje financijske ciljeve i izbjegnete nepotrebne troškove. S vremenom, ove navike postat će prirodni dio vašeg svakodnevnog života, omogućujući vam da lakše dočekate sljedeću plaću s više financijske sigurnosti.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.