Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gdje posuditi novac

Gdje posuditi novac uz pomoć posrednika

Potreban vam je novac i pitanje gdje posuditi novac vrti vam se po glavi jer vam novac treba hitno. Postoje agencije koje se bave posredovanjem kod dobivanja kredita u bankama. Naime te agencije će vam pomoći u situacijama kada vaša kreditna sposobnost nije zadovoljavajuća da možete zakucati na vrata bilo koje banke i kredit će vam biti odobren, već imate problema jer niste dovoljno kreditno sposobni.

Ili jednostavno trebate pomoć sa silnom dokumentacijom prilikom dizanja kredita većih iznosa pa vam ovakva agencija može uvelike pomoći da pronađete banku sa najpovoljnijim uvjetima za vas i pomoći da prikupite svu potrebnu dokumentaciju te da tako spremni predate zahtjev za svoj kredit.

Agencija koja se bavi posredovanjem će za vas istražiti financijsko bankovno tržište jer u njoj rade financijski stručnjaci koji znaju što koja banka nudi, što koja kreditno financijska agencija koja nije banka nudi i za vas riješiti vaše pitanje gdje posuditi novac, te pronaći najpovoljniju varijantu.

Gdje posuditi novac u bankama ili kreditnim agencijama?

U situaciji kada se pitate gdje posuditi novac, dvoumite se da li da se obratite banci ili kreditno financijskoj agenciji. Sve ovisi koja vrsta kredita vam treba, te koji iznos kredita želite dignuti, na koji rok i koja je namjena kredita.

Svakako prije nego podnesete prvi zahtjev za kredit istražite i u bankama i kod kreditno financijskih agencija kakve uvjete nude jer se uvjeti mogu razlikovati. Na primjer kod nekih kreditora za manje kredite neće biti važno da li ste zaposleni, nezaposleni, umirovljenik, te neće tražiti osiguranja naplate potraživanja.

Kamatne stope uz rok otplate su također među najvažnijim uvjetima jer kamata je zapravo cijena posudbe novca koju ćete platiti u cjelokupnom iznosu koji na kraju otplaćujete, pa vam je svakako u interesu da kamatna stopa bude što manja. Pripazite i na to da li su kamate fiksne ili su promjenjive koje se mogu promijeniti tokom otplaćivanja kredita u vašu korist, ali i protiv vaše koristi. Kada sve to istražite lako ćete odlučiti gdje posuditi novac.

Gdje posuditi novac online ili u poslovnicama?

Također, na vaše pitanje gdje posuditi novac možete razmisliti o tome da online istražite koje su vam opcije na raspolaganju, no ukoliko smatrate da bi vam odlazak u poslovnicu dao povoljnije rezultate jer ćete oči u oči razgovarati sa bankarima možete i to učiniti.

No, u današnje vrijeme kada zbog zaposlenosti imamo sve manje slobodnog vremena, svakako je efikasnija metoda istraživanja putem interneta jer ćete na brži način doći do željenih informacija na temelju kojih ćete moći odlučiti gdje posuditi novac. Online možete poslati upite na razne adrese, banka, a kreditnim agencijama, te agencijama za posredovanje u kreditiranju.

Odgovori će stići vrlo brzo i u vrlo kratkom vremenu možete prikupiti sve potrebne informacije i uvjete koje nude na financijskom tržištu. Na temelju prikupljenih informacija ćete se lako odlučiti i odabrati varijantu kreditiranja koja će vam biti najpovoljnija. Internet nam danas uvelike pomaže da koristimo razne usluge i nabavljamo proizvode bez odlaska u trgovinu, pa tako se i bankarske usluge mogu koristiti on line.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.