Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank

Ferratum bank – pomoć kada vam je najviše potrebno

U današnjim vremenima kada prevladava ekonomska kriza i cijenu smo rastu, a plaće postaju iste, nije nimalo teško da se nađete u financijskim problemima i da ne znate kako da pokrijete sve te silne troškove uz malu plaću. Zato mnogi gledaju kako i gdje da posude novce. Posudba novca od obitelji i prijatelja nekada nije opcija, ili zbog toga što ne želite posuditi od njih zbog straha da bude to možda narušilo vaš odnos s njima, ili zbog toga što i oni loše stoje na financijskom planu. No, nemate brige jer vam danas postoje razne kreditne kuće, kreditne grupe, online banke i druge financijske institucije, od koji je najpopularnija Ferratum bank. Ferratum bank je najpopularnija banka koja vam nudi razne pozajmice i kredite koje možete veoma lako ugovoriti online bez da morate se pomaknuti s mjesta! Njihove pozajmice su dostupne za sve građane, te se oni isplaćuju već isti dan!

Ferratum bank – najveća ponuda pozajmica i kredita

Ferratum bank je opće poznat svima kao najbolja kreditna kuća koja nudi bogatu ponudu zajmova, pozajmica i kredita svim građanima. Ono što ih izdvaja od klasičnih banki je što oni nude pozajmice novca svim građanima, bez obzira na sve kriterije. Bez obzira da li ste zaposleni na puno ili pola radnog vremena, na određeno ili neodređeno, radite li preko studentskog ugovora ili ste pak u mirovini, i dalje možete bez problema zatražiti i dobiti njihove brze pozajmice. Također, ne gledaju kakav je vaš kredibilitet i kreditna povijest. Ujedno, u svega nekoliko minuta možete poslati svoj zahtjev, a oni će vam unutar 15 minuta odgovoriti na vaš zahtjev, pregledati, odobriti i isplatiti. Nije jedna banka kod nas ne nudi takvu uslugu kao što to nudi Ferratum bank. Cijeli postupak ugovaranja brze pozajmice se odvija online putem Njihove web stranice i možete u bilo koje doba dana ili noći zatražiti pozajmicu, a oni će vam u što bržem roku odgovoriti!

Ferratum bank – brzo odobrenje i isplata novca

Zahvaljujući velikom napretku u tehnologiji i modernizaciji trgovine i usluga, nikada nije lako doći do stvari kao što je to sada. Tako je i kod bankarstva. Ferratum bank je tako omogućila da svaki građanin može bez problema doći do pozajmice novca iz udobnosti njihova doma kada im je to najpotrebnije. Cijeli postupak se odvija putem njihove moderne web stranice gdje možete unutar par minuta obaviti cijeli postupak prijave za bilo zajam, pozajmicu ili kredit. Ferratum bank je pojednostavila cijeli postupak prijave za pozajmicu do maksimuma, te su isto tako smanjili količinu nužne dokumentacije do minimuma. Samo će vam trebati dva dokumenta, a to su važeća osobna iskaznica kao i kartica od tekućeg uvjeta. Ujedno uvjeti odobrenja su jako jednostavni, njima je bitno da imate redovna mjesečna primanja i da imate otvoren tekući račun koji nije zaštićen i blokiran. Čim banka zaprimi vašu prijavu, oni će vam unutar 15 minuta odobriti i ispaliti novac na vaš račun!

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.