Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Extra brzi zajam

Što je extra brzi zajam?

Sigurno ste se jedom našli u situaciji kada bi vam kakav dodatni novac dobro došao. U današnje doba je čak i uz dobar proračun teško predvidjeti da li će novaca biti dovoljno. I dok većina nas živi iz dana u dan u nadi da ćemo izdržati do sljedeće plaće, situacije se mogu dogoditi. Što ako vam se pokvari auto na putu do posla, ili što ako vam se dogodi neki brzi nenadani trošak koji zahtjeva rješenje u istom danu? Budući da su ovakve situacije realne, onda je extra brzi zajam najbolji lijek za njih.

Iako mnogi misle kako je banka najprihvatljivija solucija kada imamo financijskih problema, istina je da su kreditne agencije itekako isplativija alternativa. Što je zapravo extra brzi zajam? Kao i što samo ime govori, riječ je o izuzetno brzoj financijskoj usluzi za koju ne trebate stajati u redu, niti čekati danima na odobrenje. Navedeni zajam se ostvaruje preko interneta u svega dvije minute vašeg vremena, i već u 15 minuta nakon prijave možete imati novac na vašem računu.

Koje prednosti ima extra brzi zajam?

Banke i kreditne agencije danas zaista imaju raznoliku ponudu, osobito kada je u pitanju novac. U današnjem moru različitih kreditnih usluga, extra brzi zajam je svakako među najpopularnijim izborom radi njegovog lakog pristupa kao i odobrenja. Vjerojatno se pitate koje su sve prednosti extra brzog zajma? Osim navedenog, on vam štedi i vrijeme i novac. Svoj zajam možete zatražiti od bilo kuda i bilo gdje. Štedite vrijeme jer ne morate ići do poslovnice i čekati u redu, isto tako ne morate vaditi raznu papirologiju koja isto tako i košta.

Pogodnosti koje može ponuditi extra brzi zajam uključuje brojne čimbenike. Jednostavni proces prijave i odobrenja, novac u većini slučajeva sjeda na račun isti dan svega par minuta nakon odobrenja, novac možete potrošiti na bilo što bez ikakvih suvišnih pitanja. Pitate se da li postoje određena pravila za prijavu navedenog zajma? Odgovor je da. Morate biti punoljetan građanin RH i imati dokaz da imate stalna primanja na svome računu. Ukratko, za navedeni zajam se mogu prijaviti svi koji imaju redovna mjesečna primanja bez obzira na kreditnu povijest kao i vrstu ugovora o radu.

Extra brzi zajam i njegova jednostavna online realizacija

I dok banke funkcioniraju po principu da nude standardne kreditne usluge koje su danas mnogima teško ostvarive, kreditne agencije su osigurale jednostavniji način kako ostvariti brzu isplatu. Ako vam je potreban novac, extra brzi zajam vam može pružiti hitnu financijsku potporu. Brzi online zajmovi su dio ponude mnogih kreditnih agencija koje posluju online, i do njih je moguće doći u samo par klikova. Extra brzi zajam se može ostvariti bilo kada, što je dobro za znati ako ste vremenski ograničeni.

Sami birate željeni iznos kao i rok otplate, ispunjavate jednostavan formular s osobnim podacima i prilažete potrebnu dokumentaciju. Za razliku od banaka gdje vi morate čekati na provjeru svoje kreditne sposobnosti i donositi brdo papira, kod kreditnih agencija ne postoje dodatne provjere, što čini navedeni postupak itekako jednostavnim. Transparentni uvjeti poslovanja, minimalna dokumentacija i bez naknadnih potvrda čine navedeni zajam idealnim rješenjem kada vam je potreban brzi novac bez čekanja.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.