Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice i krediti

Što kada vidite oglas “dajem pozajmice i krediti”

Malo koja osoba na svijetu će odbiti dodatan novac. Slobodan novčani tok je nešto što svakoj osobi uvijek koristi, pa čak i ako je milijarder. Financiranje u obliku investicije ili kredita je način kako da se veliki projekti započnu, te mnoge blagodati koje uživamo danas ne bi bile moguće da velika trgovačka društva nisu dobivala kredite od investitora. Kapital je uvijek potreban. To vrijedi i za fizičke osobe. Čak i ako fizičke osobe ne žele započeti poduzetnički pothvat, život i životne okolnosti često nas mogu dovesti do situacije gdje naša primanja više nisu dovoljna da zadovoljimo sve svoje potrebe. Ako ste se našli u takvoj situaciji te krenuli gledati oglas, pa primijetili oglas poput “dajem pozajmice i krediti”, moramo vas upozoriti da se radi o privatnim i potencijalno lihvarskim pozajmicama. Oglas dajem pozajmice i krediti ne ulijeva povjerenje i ne uživa sigurnost kakvu uživaju banke, stoga vam svakako preporučujemo da prvo pokušate dobiti kredit od banke.

Dajem pozajmice i krediti – brzo i jednostavno

Ako ste u nuždi i potreban vam je brzi kapital, postoji mogućnost da ste na internet upisali dajem pozajmice i krediti i kliknuli na dane opcije sa željom pronalaska optimalnog zajmodavca. Dapače, sigurno ste se susreli s frazama poput “brzi novac, isplata u svega 15 minuta od potpisivanja itd. ” Pri tom vas moramo upozoriti da se oglas dajem pozajmice i krediti gdje je zajmodavac potpuno nepoznata osoba predstavlja krajnje riskantan i opasan oblik kreditiranja. Tim više ako vam nudi brzi novac i uopće ne provjerava vašu kreditnu sposobnost. Naime, osobi koja vam pozajmljuje novac treba biti stalo do vaše kreditne sposobnosti jer je u suprotnom neodgovoran zajmodavac. Ili, drugi razlog može biti taj da je siguran da će ga ne neki način moći naplatiti – što predstavlja još opasniju situaciju jer se vrlo izvjesno radi o metodama prisilne naplate koje su veoma nezakonite, i koje vas mogu dovesti u krajnje nepovoljan položaj.

Što napraviti prije nego što uzmete kredit iz oglasa “dajem pozajmice i krediti”

Prije nego što se odlučite koristiti zajam i prije nego što kliknete na oglas pod nazivom dajem pozajmice i krediti, trebate napraviti određen financijski plan i po mogućnosti se konzultirati s financijskim savjetnikom. Naime, nikada, koliko god vam teška privatna situacija bila, ne biste trebali uzimati privatne pozajmice od nepoznatih ljudi. Banka bi vam uvijek trebala biti prvi izbor, jer banka je pod velikom kontrolom raznih institucija koje osiguravaju njezin pravilan i zakonit rad. S druge strane, razne privatne osobe prolaze ispod radara i kontrole regulatora, često određujući visoke (katkad i nezakonito visoke) kamate, te potom koriste razne metode prisile, iznude pa čak i krađe kako bi naplatili svoje dugove. Pri tom često koriste nepovoljne životne okolnosti potencijalnog zajmoprimca, znajući da im je potreban novac brzo, te iskorištavaju njihovu nesreću. Takva praksa se zove lihvarski posao, ili zelenaški posao i zakonom o obveznim odnosima je zabranjen. Stoga, nikako nemojte klikati na oglase poput “dajem pozajmice i krediti” već probajte pronaći svoje financiranje na drugim mjestima.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.