Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam na rate

Što je brzi zajam na rate?

Život na ratama je nešto što su mnogi u Hrvatskoj doktorirali. Postavlja se pitanje kako i ne bi jer cijene se samo dižu dok plaće ostaju iste. Uz sve navedeno i banke su postrožile kriterije za odobravanje kredita, što će mnoge od nas pretvoriti u svojevrsne majstore u preživljavanju. Što kada se nađete u situaciji gdje vam je novac potreban a ne znate što i kako? Odgovor na ovo pitanje može biti brzi zajam na rate. O čemu se zapravo radi? Brzi zajam na rate je ponuda kreditnih agencija koje posluju online kao online zajmodavci.

Riječ je o najtraženijem obliku zajma koji ne zahtijeva jamce, sudužnike, poslodavce, javne bilježnike i ostalo. Proces njegovog dobivanja je maksimalno pojednostavljen i sveden je samo na tri osnovna dokumenta koje morate priložiti, na osobnu iskaznicu, tekući račun i platne liste. Zašto je ovo najtraženiji oblik pozajmice na tržištu? Kao što im i samo ime govori, one nude mogućnost otplaćivanja na rate, i upravo to omogućuje klijentima veću fleksibilnost.

Kako se prijaviti na brzi zajam na rate?

Prijavljivanje za brzi zajam na rate je sasvim jednostavan proces koji vam oduzima par minuta vašeg vremena. Prvi korak je uspoređivanje online ponude. Ponude raznih zajmova možete uspoređivati i sami, ali naša je preporuka da to činite putem specijaliziranih web stranica koje se bave pretragom ponude. Zašto? Ovakve stranice isključivo surađuju s legalnim kreditnim agencijama u Hrvatskoj, što znači da se ograđujete od bilo kakvih prijevara. Kada pronađete odgovarajuću ponudu, sljedeći korak je kliknuti na “Posudi sada” i stranica će vas automatski preusmjeriti na web stranicu zajmodavca.

Nakon što ste došli na web stranicu zajmodavca slijedi proces prijave za brzi zajam na rate. Prvo morate odabrati željeni iznos zajma uz pomoć kreditnog kalkulatora, kao i rok otplate. Navedeni kalkulator vam odmah računa sve, to znači da nema nikakvih skrivenih troškova ili malih slova na koje morate obratiti pozornost. Slijedi ispunjavanje formulara s vašim osobnim podacima, i na kraju vam ostaje priložiti traženu dokumentaciju koja se sastoji od preslike osobne iskaznice, tekućeg računa i platnih lista. Nakon što ste sve uspješno odradili svoju ponudu šaljete zajmodavcu i odgovor dobivate u roku od 15-ak minuta.

Zašto je brzi zajam na rate tako popularan?

U zadnje vrijeme svi online zajmovi su stekli popularnost, a sve radi sljedećeg: Brzi zajam na rate je najpopularnija opcija financiranja kod klijenata koji imaju lošu kreditnu sposobnost i koji ne mogu zatražiti pomoć od banke. Oni su također popularna opcija financiranja kod svih onih kojima je novac hitno potreban a trenutno ne raspolažu s dovoljno sredstava. Brzi zajam na rate ne traži nikakvu kompliciranu papirologiju, kao ni ovjere. Cijeli proces od prijave do odobrenja se radi isključivo online putem, što vam svakako štedi i vrijeme i novac.

Brzo odobravanje i još brža isplata jensvakako najveća prednost navedenog oblika zajma. Suprotno vjerovanjima kako su kreditne agencije loša opcija za financiranje, one nam jednostavno samo žele olakšati život, a upravo to i čine sa svojim jednostavnim ponudama koje su dostupne većini. Za kraj da još jednom ponovimo, brzi online zajam možete zatražiti ako ste punoljetni i ako imate redovita primanja. Nije potrebno nikakvo dokazivanje kreditne sposobnosti kao niti ovjere kod razno raznih institucija.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.