Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam na osobnu

Brzi zajam na osobnu – prevara ili istina?

Tijekom ranih dana na internetu postojalo je jako puno prijetvornih stranica koje su davale zajmove i onda ljude tražile ogromne kamate. Takvo vrijeme interneta možemo često usporediti s današnjim kriptovalutama koje još uvijek nisu pravno uređene i otvara se veliki prostor za malverzacije. Kada su u pitanju brzi krediti i zajmovi online, to danas više nije tako. Poslovanje kreditima preko firmi koje nemaju veze s HNB-om nema više etiketu sumnjivog i predstavlja Vam jednostavan način da si priskrbite dodatna sredstva u trenutcima velike potrebe. Brzi zajam na osobnu, odnosno zajmovi online traže od Vas samo osobni dokument kao potvrdu identiteta, a zaobilazi sva duga čekanja koja biste inače doživjeli u bankama. Brzi zajam na osobnu može biti Vaš novi model za sitna kreditiranja i uzimanja zajmova za sitne i srednje troškove. U ovome tekstu demistificiramo pojam online zajmova i dajemo Vam činjenice koje Vas mogu potaknuti da drukčije gledate na online kredite.

Brzi zajam na osobnu – u par klikova do dodatnih sredstava!

Riječ zajam vrlo je često popraćena riječju “brz” premda su svi zajmovi u relativno spori osim ako ne pričamo o onima koji se izdaju online. Činjenica jest da čim banka izdaje zajam, kredit ili pozajmicu, postoji procedura koja se mora ispoštovati u skladu s ministarstvom financija i drugim državnim institucijama. Kod online zajmova to nije tako. Premda morate biti oprezni što potpisujete, ne postoje rupe u zakonu radi kojih ćete biti doživio dužni lokalnim lihvarima. Brzi zajam na osobnu ispoštovat će osnovnu proceduru koju se mora držati svaki davatelj ovakve usluge. Brzi zajam na osobnu vrlo je popularan u zapadnom svijetu baš zato što daje ljudima priliku da zaista brzo dođu do dodatnih sredstava. Ukoliko je i Vama potreban novac u što kraćem vremenskom roku, odlučite se za online zajam i otplatite ga onako kako Vi želite. Znajte da prije preuzimanja zajmova sami određujete rok otplate zajma u pitanju. Prilično jednostavno, zar ne?

Brzi zajam na osobnu – minimalistički pristup kreditnom poslovanju!

Uz brze zajmove moći ćete rješavati financijske strke puno brže i jednostavnije. Brzi zajam na osobnu nije potreban samo onima kojima je račun u banci blokiran – radi se o zajmovima koji mogu pomoći svakome kada se pred njime nađe nenadani trošak koji treba odmah riješiti. To podrazumijeva popravak auta, popravak skupih klima, veš-mašina i perilica suđa, a isto tako dodatni novci mogu biti dobri kada pokrećemo novi biznis ili kad radi novog posla selimo u drugi grad. Bilo kako bilo, postoji jako veliki broj situacija gdje brzi zajam na osobnu može biti od osobite koristi. Kako se radi o niskorizičnim zajmovima, ne morate strahovati da ćete nadrapati radi par tisuća kuna koje Vam treba da se obučete za vjenčanje svog kolege. U suštini, ovakvi zajmovi namijenjeni su svakome tko treba pokriti male i sitne troškove, no tko nije u poziciji da uvijek ima par tisuća kuna sa strane. Vrlo jednostavno, vrlo izravno! Dakle, ukoliko Vam je potreban novac, ne oklijevajte i riješite svoje probleme.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.