Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam isplata odmah

Brzi zajam isplata odmah, želite instant isplatu?

U slučaju da želite ostvariti brzi zajam koji nudi instant isplatu, onda vjerujemo da se pitate kako izgleda sami proces dobivanja brzog novca. I dok su brzi zajmovi i ostali oblici brze isplate već godinama na financijskom tržištu, njihova popularnost je tek odnedavno krenula rasti u Hrvatskoj. Razlog? Male plaće i ugovori na određeno mnogima zadaju probleme, jer upravo oni čine osobu kreditno nesposobnom. Što kada vam banka okrene leđa? Da li su vam zaista jedina opcija oni brzi krediti koji se nalaze na letcima na javnoj rasvjeti? Odgovor je ne!

Iako mnogi strepe od online posuđivanja novaca, dozvolite da vam objasnimo zašto je to nepotrebno. Brzi zajam isplata odmah pripada u kategoriju brzih online zajmova koji su standardna ponuda mnogih online zajmodavaca. Online zajmodavci su zapravo kreditne agencije koje su svoje poslovanje preselile online. Kreditne agencije u Hrvatskoj moraju imati dozvole za rad i moraju biti odobrene sa strane Hrvatske Narodne Banke. Brzi zajam isplata odmah će tražiti vaše osobne podatke, ali ti podaci su samo vidljivi pružatelju usluga, oni se ne smiju i ne mogu po zakonu koristiti dalje.

Brzi zajam isplata odmah, kako ostvariti brzu isplatu?

Online zajmodavci se često reklamiraju na mnogim stranicama, ali u većini slučajeva klijenti ih sami pronalaze. Kako? Ako želite brzi zajam isplata odmah, onda je dovoljno da se upustite u internet pretraživanje. Pretraživanje možete odraditi sami, ali ukoliko vam je ovo prvi zajam preporuka je da to činite preko specijaliziranih web stranica koje se bave kreditnim tržištem. Navedene stranice ne samo da će vam ponuditi trenutno najbolju ponudu, već će vam preporučiti i najbolje ocijenjene zajmodavce. Što onda? Nakon što ste se odlučili za određenog zajmodavca, dovoljno je samo kliknuti na ponudu. Ovo će vas automatski prebaciti na web stranicu zajmodavca.

U većini slučajeva dočekat će vas kreditni kalkulator pomoću kojeg odabirete željeni iznos zajma, kao i njegov rok otplate. Navedeni kalkulator vam automatski sve računa i svi troškovi su jasno vidljivi. Nakon ovoga slijedi ispunjavanje online formulara. Ovdje se od vas traži da ostavite svoje osobne podatke. Na kraju prilažete traženu dokumentaciju koja može varirati od zajmodavca do zajmodavca. U većini slučajeva morate predočiti presliku osobne iskaznice, tekućeg računa i zadnjih platnih lista. Nakon svega svoju ponudu potvrđujete i šaljete. Zajmodavac vam se javlja u svega nekoliko minuta, i pri odobrenju vaš brzi zajam isplata odmah je na računu.

Brzi zajam isplata odmah, prednosti online zajma

Mnoge su prednosti brzih online zajmova. Oni ne samo da štede naše vrijeme i novac, već su i dostupni od 0-24. Kako Brzi zajam isplata odmah štedi vrijeme i novac. Zamislite si da idete u banku tražiti zajam. Osim čekanja u redu vi morate sakupiti i svu potrebnu dokumentaciju. Navedena dokumentacija isto tako košta, kao i vaš put do same banke. Brzi zajam isplata odmah se ostvaruje iz udobnosti vašeg doma u samo par minuta vašeg vremena, bez ikakve dodatne papirologije ili dokaza da ste kreditno sposobni.

Navedeni zajam je najčešće kraćeg roka otplate, što ga čini savršenim izborom ako vam je zaista hitno potreban novac. Možete birati jednokratno plaćanje ili na par rata, i važno je naglasiti kako vam nitko neće nuditi bolje opcije ili davati vam savjete. Vi sami birate svoj iznos na temelju vaše financijske sposobnosti, i vaša je jedina zadaća u roku vratiti posuđeni novac. Za što možete iskoristiti navedeni novac? Za bilo što. Još jedna velika prednost kreditnih agencija je svakako ta što ih ne zanima gdje ćete vi potrošiti za svoj novac.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.