Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti za neuredne klijente

Brzi krediti za neuredne klijente – riješite financijske probleme odmah!

Financijski problemi ne dolaze samo onima koji imaju mala primanja, onima koji nemaju sreće ili onima kojima “ne ide u životu”. Financijski problemi zateknu baš svakoga od nas, a kada se to dogodi, na nama je da ih riješimo kako znamo. U današnje vrijeme sve je više takvih problema – poglavito radi puno troškova koje imamo kako bismo si priuštili “redovit” život 21. stoljeća. Kada se takvi problemi dogode, jedno od prvih rješenja koje nam padne na pamet je kredit. Ipak, nije svatko od nas jednako kreditno sposoban, a među nama ima puno onih kojima banke rijetko daju kredite, premda oni bili mali. Brzi krediti za neuredne klijente zato se danas uglavnom daju online. Na internetu se lako može doći do kredita pod istim uvjetima, a gotovo uvijek se radi o nenamjenskim kreditima koji nam služe za pokrivanje raznih nenadanih troškova i slično. Brzi krediti za neuredne klijente zato imaju i svoje prednosti, ako se nabavljaju online.

Brzi krediti za neuredne klijente – zaboravite na usluge

Koliko ste se puta pronašli u situaciji da ste morali posuđivati novce, pa biste umjesto banke, pitali svoje prijatelje ili obitelj? Premda je lijepo imati osobe od povjerenja u životu, takve usluge su ipak velike i teške te nismo uvijek spremni pitati za novce jer i to povlači neke stvari koje možda ne bismo željeli iskusiti. Zato brzi krediti za neuredne klijente mogu jako brzo riješiti svaki problem. Isto tako, nitko Vas neće pitati zašto posuđujete novce niti se miješati u Vaša posla. Brzi krediti za neuredne klijente tako su idealno rješenje kada trebamo novce odmah, a ne želimo se nikome za ništa opravdavati. Kada uzimamo takve pozajmice, odnosno kredite, sve što trebamo napraviti je odrediti visinu kredita i rok otplate. Nakon toga novac sjeda vrlo brzo na Vaš račun te se možete odmah pozabaviti problemima koji Vam vise nad glavom. Brzi krediti predstavljaju ne samo brzo, već i jednostavno rješenje.

Brzi krediti za neuredne klijente – nenadani troškovi rješavaju se za čas!

Kada govorimo o “nenadanim troškovima” radi kojih se odlučujemo za posudbu novaca, to ne moraju biti samo nekakva dugovanja ili novci koje smo ostali dužni jer smo neodgovorni. Vrlo često se radi zapravo o troškovima na koje jednostavno nismo računali: skupi popravak auta, popravak u kući, organizacija vjenčanja ili neke velike proslave itd. Brzi krediti za neuredne klijente služe Vam da upravo u tim situacijama ne morate razmišljati kako ćete sve to platiti, nego da se posvetite poslu koji je pred Vama. Recimo da ste isplanirali svojim roditeljima adaptirati kupaonu ili kuhinju, a svoju ušteđevinu ste morali potrošiti na popravak auta. Uz brze kredite i dalje ćete moći usrećiti svoje roditelje, a taj kredit brzo otplatiti. Brzi krediti za neuredne klijente mogu služiti raznim svrhama, a svi dobro znamo da novaca nikad dosta. Zato prestanite oklijevati i u trenutcima stiske i kada treba kuna više, odlučite se za brzi kredit i riješite probleme koji su pred Vama.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.