Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti za blokirane

Brzi krediti za blokirane – rješenje dostupno apsolutno svima

U današnjim teškim vremenima, veoma lako se svatko od nas može naći u financijskim problemima. U takvoj situaciji nam je potrebna novčana pomoć, a to može ponekad biti veći problem nego što si mislimo. Često i naša obitelj ili prijatelji mogu isto prolaziti kroz svoje novčane probleme i ne mogu nam pomoći, dok kod banke je veoma teško dobiti odobrenje za kredit, posebice ako imate loš kredibilitet ili ako ste blokirani. Zato su kreditne kuće idealne u takvim situacijama! Njihovi brzi krediti za blokirane su savršena solucija ako vam pod hitno treba novac. Kod kreditne kuće, proces ugovaranja kredita traje svega nekoliko minuta, a potrebna količina papirologije se svodi na samo dva dokumenta, a to su osobna iskaznica i kartica od vašeg tekućeg računa. Brzi krediti za blokirane su dostupni za sve građane, te kod njih su kriteriji veoma minimalni. Na taj način svatko može doći do kredita bez obzira na sve!

Brzi krediti za blokirane – bez čekanja do kredita

Kada vam novac pod hitno treba, tada su vam online banke, kreditne kuće i kreditne grupe idealno rješenje za vas! One vam nude u svojoj ponudi razne zajmove, pozajmice i kredite s kojima ćete moći pokriti bilo koji manji trošak koji vas je nespremno zahvatio. Najpopularniji su brzi krediti za blokirane, i to s dobrim razlogom. Opće je poznato koliko je kompliciran proces ugovaranja kredita u klasičnoj banci, posebice zbog toga što imaju visoke kriterije i teško je kod njih dobiti odobrenje kredita. Razlog k tome što ne budu dali kredit tko ima loš kredibilitet, lošu kreditnu povijest, nema ugovor na stalno i ako je blokiran. Zato su kreditne kuće i druge financijske institucije tako popularne u zadnje vrijeme, jer njihovi brzi krediti za blokirane omogućuju da svatko dođe do kredita, i kada im je to najpotrebnije. Svaki punoljetni građanin može dobiti kredit, bez obzira jeste li zaposleni, student ili umirovljenik. Bitno je samo da imate tekući račun i da redovno dobivate primanja bilo koje vrste.

Brzi krediti za blokirane – sigurna isplata novca za 15 minuta

S napretkom tehnologije, došlo je do velike modernizacije u svim segmentima, pa tako i na financijskom tržištu. Mnogobrojne bankarske usluge su postale dostupne i preko interneta, pa tako i ugovaranje kredita. Brzi krediti za blokirane možete sada lako ugovoriti preko web stranice od kreditne kuće ili bilo koje druge financijske institucije. Sve što trebate napraviti jest samo im poslati zahtjev za brzi krediti za blokirane, za što će vam trebati svega 2 minute. Samo odredite koji iznos kredita vam treba i koji rok otplate vi želite, te potom ispunite kratki prijavni obrazac i pošaljete im presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Čim prime vaš zahtjev, odmah započinju proces obrade zahtjeva. Već za 15 minuta će vam odobriti zahtjev i isplatiti vam cijeli iznos na vaš navedeni tekući račun. Odmah po isplati novca možete krenuti s korištenjem novca, što je odlična stvar za sve kojima je novac pod hitno potreban.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.