Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:25
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti online

Brzi krediti online, prijavite se u samo 2 minute

Sigurno je prvo pitanje što su to brzi krediti online? Riječ je o brzim i malim kreditima koji dolaze u nešto manjim iznosima i kraćim rokovima otplate. Danas su oni najpopularniji oblik brzog novca, i služe kao spas u zadnji čas ukoliko se nalazite u hitnim ili možda iznenadnim situacijama kada vam je novac brzo potreban. Koji su najbolji brzi krediti online? Najbolji brzi krediti su svakako oni koji dolaze bez kamata ili naknada. Navedeni krediti su dostupni samo do određenog iznosa i imaju specifičan rok otplate.

Postoji i druga vrsta online kredita, oni koji dolaze u većim iznosima i s duljim rokovima otplate. Svakako bih savjetovali da pri odabiru online kredita pokušavate uzeti onaj koji ima najnižu kamatnu stopu. Pitate se da li možete ostvariti brzi online kredit? Odgovor je naravno. Sve što se traži od vas je da ste punoljetni i da imate dokaz o stalnim primanjima. Online zajmodavac neće provjeravati vašu kreditnu sposobnost ili ugovor o radu, već će od vas tražiti samo ono najosnovnije.

Brzi krediti online, prijava na brzi kredi

Ako se nikada do sada niste prijavljivali za brzi novac preko interneta i ako ne znate od kuda krenuti, ne brinite. Ovdje ćemo vam objasniti kako izgleda cijeli proces i na što morate obratiti pozornost. Prva stvar koju morate učiniti je znati što želite od brzog kredita, znači morate znati koji iznos vam odgovara, rok otplate kao i kamatne stope. Sukladno odluci pretragu kredita je najbolje napraviti preko specijaliziranih web stranica koje se bave pretragom online ponude. Zašto preko njih? Ovakve web stranice surađuju samo s legalnim kreditnim agencijama, što vam već na prvu uvjerava povjerenje.

Sljedeći korak je odabir ponude i klik na “Posudi sada”. Klikom se automatski preusmjeravate na web stranicu samog online zajmodavca gdje krećete sa svojim procesom prijave. Brzi krediti online ne zahtijevaju puno filozofije. Od vas se traži da uz pomoć kreditnog kalkulatora odaberete željeni iznos i rok otplate. Zatim je potrebno ispuniti formular sa svojim osobnim podacima i priložiti traženu dokumentaciju poput preslike osobne iskaznice, tekućeg računa i zadnje platne liste. Nakon što ste napravili sve što se od vas tražilo, vaš zahtjev ide na uvid i u svega par minuta dobivate povratnu informaciju. Brzi krediti online su svakako najjednostavniji način kako doći do brzog novca.

Brzi krediti online, isplata i korištenje novca

Ukoliko vam online zajmodavac javi da je vaš zahtjev odobren, isplata sjeda na vaš tekući račun u svega 15-ak minuta. Za što možete koristiti posuđeni novac? S obzirom na to da brzi krediti online spadaju u nenamjenske kredite, možete ih iskoristiti za bilo koju potrebu. Vaš zajmodavac vas neće ispitivati o tome za što ste posudili novac, što je u bankama kao što znamo normalno. Dakle, svoj posuđeni novac možete iskoristiti za kupnju, putovanje, preuređenje, za bilo što. Brzi krediti online se zbog njihove jednostavnosti ipak najviše traže kada je potreban hitan novac.

Primjerice mnogi ga traže kada trebaju platiti iznenadne račune ili troškove, kada im se pokvario automobil, kada su u pitanju zdravstveni problemi. Da zaključimo, s ovakvom vrstom brzih online kredita imate neograničenu slobodu u korištenju novca. Ovo nikako ne znači da bi trebali bez promišljanja uzimati kredit, već dobro razmisliti da li su najbolja opcija za vas. Ako vam je potreban kredit većeg iznosa za kupnju novog auta ili stana, tada vam je ipak bolja opcija klasični nenamjenski kredit u banci.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.