Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez papirologije

Brzi krediti bez papirologije što su

U današnje vrijeme rasta inflacije, odnosno rasta cijena svih proizvoda i usluga, situacija da vam se dogodi neki nepredviđeni trošak stvorit će vam nemoguću financijsku situaciju koju nećete moći riješiti bez dodatnog novca koji nemate. Brzi krediti bez papirologije su pravo rješenje koje će vas na brz i jednostavan način izvući iz financijskih problema.

Brzi krediti bez papirologije je moguće realizirati online bez odlaska u banku na način da online ispunite zahtjev za brzim kreditom te samo na temelju vaše osobne iskaznice i bankovnog tekućeg računa dobijete brzi kredit bez silne papirologije koja se inače traži prilikom dizanja kredita.

Naravno, nećete moći dići nekoliko desetaka tisuća eura pomoću brzog kredita, nego manje iznose na primjer od 75 EUR do 3000 EUR koji bi vam trebali biti dovoljni da si pomognete i riješite svoj financijski problem. Bit će dovoljno da pošaljete online zahtjev na koji ćete dobiti vrlo brzo odgovor i to pozitivan, te će van novac biti na računu u vrlo kratkom periodu, ponekad i u roku pola sata.

Brzi krediti bez papirologije uvjeti

Osnovni uvjeti da biste mogli dobiti brzi kredit bez papirologije je da imate više od 18 godina, dakle da ste punoljetni, i da ste državljanin Hrvatske. Kreditna sposobnost nije toliko presudna s obzirom da se radi o manjim iznosima kredita i da uobičajeno kreditor dopušta ukoliko niste u mogućnosti otplaćivati rate da vam ponudi ili odgodu ili da se dogovorite za novi otplatni plan.

Brzi krediti bez papirologije u svojoj proceduri neće od vas zahtijevati niti isplatne liste, niti osiguranja naplate poput zadužnica, sudužnika, jamaca, potvrde poslodavaca i slične dokumentacije kao za ostale vrste kredita.

Brzi krediti bez papirologije ne zahtijevaju čak i da imate zaposlenje, već možete biti nezaposleni i dobiti ovu vrstu kredita. Kamatne stope se mogu popeti i do 7,5% kod ove vrste kredita, a rok otplate se u pravilu određuje na najdulje 18 mjeseci. S obzirom na kratak period otplate kreditori nemaju visoki rizik jer će se brzo pokazati da li ćete redovno otplaćivati svoje rate kredita na vrijeme.

Brzi krediti bez papirologije kako do njih

Brzi krediti bez papirologije se najbrže i najlakše rješavaju online putem web stranica banaka ili kreditnih agencija. Potrebno je da se raspitate na više strana kako biste možda dobili povoljnije uvjete što se kamata i roka otplate tiče.

Brzi krediti bez papirologije se realiziraju putem zahtjeva za kredit koji ćete popuniti online i poslati uz presliku osobne iskaznice banci ili kreditnoj agenciji. Nije više potrebno da odlazite od banke do banke i raspitujete se o uvjetima jer danas doista sve možete rješavati online.

Potrebno je da izaberete najpovoljniju ponudu koja se nudi na tržištu prema vašim potrebama, te da ispunite zahtjev online i pošaljete ga. Vaš će zahtjev biti obrađen vrlo brzo i poslan na odobrenje. U pravilu gotovo uvijek se ovakvi krediti odobravaju odmah i novac može biti na vašem računu i za manje od sat vremena otkada ste zahtjev za kreditom poslali. Pogotovo što se odobravaju bez puno papirologije sama procedura je vrlo jednostavna i brza.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.