Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez jamaca

Brzi krediti bez jamaca, drugačiji model kreditiranja

Tijekom ovog nesigurnog kao i manje prosperitetnog vremena kada je ekonomska kriza u punom jeku, mnogi se suočavaju s raznim situacijama koje zahtijevaju što hitnije financijsko rješenje. Bankovni krediti su odavno prestali biti rješenje na mnoge financijske probleme, jer kao što znamo postali su teško dostupni za većinu. Što kada vam treba novac a svjesni ste da niste kreditno sposobni? Kao alternativno rješenje vam mogu poslužiti kreditne agencije koje posluju online kao online zajmodavci. Kao preporuku izdvajamo brzi krediti bez jamaca koji su postali jedan od popularnijih oblika brzih kredita.

Riječ je o drugačijem modelu kreditiranja koji ne zahtijeva jamce i samim time je jednostavniji od klasičnih kredita. Uzimajući u obzir da su brzi krediti bez jamaca osmišljeni kao jednostavan oblik financiranja, oni se danas nalaze u samome vrhu kada pričamo o kreditnim uslugama. Navedeni kredit se brzo odobrava, a novčana sredstva sjedaju na vaš račun isti dan ili najkasnije u roku od 24 sata. Kreditne agencije odobravaju navedeni kredit po veoma povoljnim uvjetima, što je isto tako dodatno olakšanje svima onima koji ne ispunjavaju sve bankovne uvjete.

Brzi krediti bez jamaca, prilagođeno rješenje za probleme sa financijama

Živimo u svijetu gdje si malo tko može priuštiti živjeti bez kredita. Krediti su danas postali najvažniji model financiranja, ali isto tako i najteži. Banke kao da iz dana u dan postrožuju pravila za odobravanje i najbanalnijeg kredita, dok ekonomska kriza uzima svoj danak na mnogima. Postoji niz razloga zašto se sve više odlučuje na brzi krediti bez jamaca i zbog čega je ovaj alternativni oblik kreditiranja sve popularniji. Prije razvoja ekonomske krize i banke i kreditne agencije su zahtijevale jamce, ali kako je situacija postajala sve ozbiljnija i kako su ljudi krenuli u sve veću potražnju za novcem kreditne agencije su tu uvidjele priliku.

Danas možemo pronaći zaista praktične oblike kreditiranja, i upravo u tom praktičnom obliku se nalaze brzi krediti bez jamaca. Danas u ponudi možemo pronaći bezbroj brzih online kredita, svi napravljeni sa svrhom da pomognu ciljanoj publici. Prije nego podnesete zahtjev za bilo koji brzi kredit, važno je da analizirate najbolju ponudu preko specijaliziranih web stranica. Riječ je o stranicama koje su specijalizirane za pronalazak najboljih kredita na tržištu, bilo da su oni bankovni ili preko kreditnih agencija.

Brzi krediti bez jamaca, najlakši put do brzog novca

Klasični bankarski krediti ne samo da vam oduzimaju vrijeme i novac, već vam donosi i neugodan osjećaj preispitivanja. S brzim kreditima ne morate proživljavati navedeno. Brzi krediti svojom jednostavnošću štede vaše vrijeme kao i novac. Cijeli proces prijave za kredit odrađujete iz udobnosti vašeg doma i nisu potrebni nikakvi odlasci u poslovnice i čekanje u redu. Kako zatražiti brzi online kredit? Kao što smo naveli, pretragu ovakve vrste kredita je najbolje napraviti putem specijalizirane web stranice. Nakon što ste pronašli svoju ponudu dovoljno je samo kliknuti na nju i automatski će vas prebaciti na web stranicu online zajmodavca.

Što onda? Dočekat će vas kreditni kalkulator uz pomoću kojeg birate željeni iznos i rok otplate. Ovdje vam se računaju svi troškovi kredita i sve je veoma jasno vidljivo. Nakon kalkulatora ispunjavate online formular sa svojim osobnim podacima i prilažete potrebnu dokumentaciju. Nakon svega svoju ponudu šaljete zajmodavcu koji će vam se svakako javiti za par minuta ili sutradan. Brzi krediti bez jamaca imaju visoku topu odobravanja, što vam isto može poslužiti kao dodatna motivacija. Da li moram reći na što trošim novac? Ne. Brzi krediti bez jamaca ne zahtijevaju od vas objašnjenja na što ćete trošiti svoj novac.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.