Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:25
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez dokumentacije

Brzi krediti bez dokumentacije – osigurajte si novac već danas

U današnjim nepredvidivim vremenima, lako se svakome od nas može dogoditi da se nađemo u teškoj financijskoj situaciji gdje pod hitno moramo pokriti neki hitni trošak. Posudba od obitelji ili pak prijatelja nije nikome draga odluka, stoga mnogi odmah od toga odustanu. Ujedno, ni banke nisu najbolja opcija zbog svojih visokih kriterija i dugi procedura. Zato se mnogi sve više odlučuju za kreditne kuće, kreditne grupe, online banke i druge financijske institucije. Njihovi brzi krediti bez dokumentacije su jedno od najpopularnijih opcija jer omogućuju njihovim klijentima da brzo i lako dođu do kredita bez puno problema i čekanja. U svega 15 minuta možete doći do brze isplate novca, što je odlično ako vam novac treba odmah i sada! Njihovi brzi krediti bez dokumentacije su nenamjenski, te ih možete u bilo koje svrhe iskoristiti. Ujedno su dostupni za cijelo građanstvo neovisno o tome preko kojeg ugovora radite i kakva vam je plaća.

Brzi krediti bez dokumentacije – rješenje dostupno svima

Brzi krediti bez dokumentacije su vam najbolje rješenje kada vam pod hitno treba kredit, a nemate vremena da otiđete kod banke. Ugovaranje klasičnog kredita u banci često nije za mnoge opcija, zbog više od jednog razloga. Odobrenje za kredit nije svima zagarantiran, jer će vas banka automatski odbiti ako imate loš kredibilitet, lošu kreditnu povijesti i ako niste zaposleni na neodređeno i puno radno vrijeme. Ujedno, postupak ugovaranja kredita u banci može trajati tjednima, a kada vam novac treba odmah i sada, ne može dugo čekati. Zbog toga su brzi krediti bez dokumentacije kod kreditne kuće i ostalih financijskih institucija najbolji odabir jer vam omogućuju da brzo, sigurno i jednostavno dođete do kredita bez puno gubljenja vremena. U samo nekoliko minuta si možete osigurati kredit čak i kada hitno treba novac, odmah i taj čas! Zbog toga su i tako popularne među ljudima jer je svakome dostupan kredit i možete ga online ugovoriti!

Brzi krediti bez dokumentacije – u samo nekoliko klikova dođite do novca

Zahvaljujući velikom napretku u tehnologiji, danas mnogo toga možemo obaviti i iz udobnosti našega doma putem interneta. Na taj način možemo obaviti naše tjedne kupovine za kućanstvo, naručiti poklone za naše voljene, naručiti preglede kod doktora, termin za šišanje, te i ujedno možete si osigurati kredit bez da se morate pomaknuti sa svojega kauča! Sada se mogu dobiti brzi krediti bez dokumentacije preko web stranice od kreditne kuće, i to u svega par minuta! Kao što i samo ime govori, brzi krediti bez dokumentacije su krediti za koje vam gotovo pa ne bude trebalo puno dokumentacije kako biste ga dobili. Zbog toga je cijeli proces ugovaranja jako brz i jednostavan. Sve što trebate učiniti kako biste dobili kredit je samo da odaberete koji kredit vama treba, ispunite njihov kratki prijavni obrazac sa svim potrebnim informacijama te potom im pošaljete preslike potrebne dokumentacije. Unutar 15 minuta će vam odobriti vaš kredit te isplatiti cijeli iznos na vaš tekući račun.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.