Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi gotovinski krediti

Brzi gotovinski krediti – najpovoljniji krediti na tržištu

Već smo se tokom ovih godina navikli na razne financijske probleme, te nam to više nije strani pojam. Gotovo svatko od nas je prošao kroz neku lošu financijsku situaciju u svojem životu gdje vam je pod hitno trebao novac, a niste imali od kuda izvući pozajmicu novca. Iako su nam obitelj i prijatelji uvijek tu za nas, ponekad nije baš zgodno da od njih posudite novac. Najčešće je to zbog straha da bude vam upravo to narušilo vaše odnose s njima, a i ne želimo pokazati svoje slabosti prema svojim bližnjima. No, zato su brzi gotovinski krediti idealno rješenje kada vam pod hitno treba novac i nemate vremena za gubljenje. Veoma se brzo ugovaraju i cijeli proces se odvije preko interneta, te stoga nećete morati napustiti svoj četiri zida. Također, brzi gotovinski krediti su nenamjenski, te ih možete u bilo koje svrhe iskoristit bez da morate o tome obavijestiti bankara.

Brzi gotovinski krediti – brzo rješenje za hitne slučajeve

Brzi gotovinski krediti imaju mnoge prednosti za razliku od klasičnih kredita koje možete pronaći u banci. Kao jedno od prvih stvari koje možemo spomenuti kao prednost je to što svoj kredit možete veoma lako i bez ikakvih prepreka ugovoriti online bez potrebe da morate se pomaknuti sa svojeg mjesta! Ovo je odlično za sve ljude koji imaju pretrpane rasporede i ne stignu otići do banke. Također, kod kreditne kuće ne postoje kriteriji kao što je to slučaj kod komercijalne banke gdje morate imati dobar kredibilitet i kreditnu povijest, te da ste zaposleni na neodređeno. Kod kreditne kuće im je jedino bitno da imate redovna mjesečna primanja i da imate otvoren tekući račun koji nije blokiran ili pak zaštićen. I ono najbitnije, brzi gotovinski krediti koje nudi kreditna kuća su dostupni za sve građane i možete ih dobiti unutar 15 minuta, gdje biste inače kod banke čekali tjednima da vam odobre kredit. Kod klasične banke niti nije vam zagarantirano odobrenje, dok kod kreditne kuće možete uvijek računati da ćete dobiti kredit!

Brzi gotovinski krediti – do kredita u par klika

Zahvaljujući velikom napretku u modernoj tehnologiji, mnogobrojne stvari možemo obaviti sada i putem interneta bez da se moramo pomaknuti sa svojega kauča. Od obavljanje tjedne kupovine namirnica sve do ugovaranja aranžmana za daleko putovanje, cijeli svijet vam je dostupan nadohvat ruke. Tako su vam i brzi gotovinski krediti dostupni za ugovaranje preko kreditne kuće. Sve što trebate napraviti jest samo ispuniti njihov kratki prijavni obrazac sa svim bitnim informacijama, te potom im poslati preslike potrebnih dokumenata. Proces realizacije zahtjeva je veoma brz, te već za 15 minuta možete očekivati odobrenje i isplatu kredita na vaš navedeni tekući račun. Brzi gotovinski krediti su odlično rješenje kada vam pod hitno treba novac, a nemate od nikuda drugdje za posuditi novac. Krediti su bez neke specifične namjene, stoga ih možete koristiti u bilo koje svrhe, bilo da vam treba novac za popravak krova ili želite platiti troškove vjenčanja, ovi krediti su savršeni za bilo koju stvar!

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.