Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:25
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice za blokirane

Brze pozajmice za blokirane izvlače vas iz dugova

Siromaštvo postaje sve veći problem u našoj zemlji. Po određenim statistikama procjenjuje se da čak 30% cjelokupnog građanstva živi na rubu siromaštva. Mnogu su čimbenici koji utječu na to no jedna od najočitijih stvari koju smo svi osjetili na koži je konstantni porast cijena. Cijene idu u nebesa dok ljudima plaće stagniraju ili čak dobivaju otkaze. Opća globalna situacija je sve nestabilnija i ne djeluje kao da će se ubrzo ustabiliti. Sve ovo dovodi ljude do problema pa nerijetko završavaju u blokadi. To je situacija koju si nitko ne bi poželio, a najbolje je čim prije se pokušati izvući iz nje jer gomilanje dugova samo nosi sve više problema. Srećom, danas si možete pomoći uz brze pozajmice za blokirane. Ono što je bitno je da znate kako možete doći do ovakvog tipa pozajmice. Ako ste završili u blokadi to znači da spletom okolnosti niste mogli više otplaćivati svoje dugove. Brze pozajmice za blokirane mogu riješiti vaše probleme.

Koje su vam oopcija za brze pozajmice za blokirane?

Ako vam je potreban hitan novac vjerojatno vam kao prva opcija na pamet padaju banke. Istina je da bi vam banke mogle ponuditi različite vrste kredita i pozajmica no ta opcija je uglavnom rezervirana samo za osobe koje banka smatra kreditno sposobnima. Na žalost, ako ste se našli u blokadi radi ne vraćanja dugova, banka će vas automatski smatrati pretjerano rizičnim za odobravanje ikakve pozajmice. Čak ako i nađete banku koja bi vam bila voljna pozajmiti novac, ne možete računati na to da će to biti brzi proces. Banke i dalje funkcioniraju poprilično usporeno i prije nego odobre bilo kakvu pozajmicu zahtijevaju od vas skupljanje poprilične količine papira i višestruke posjete poslovnici. Upravo zato je bolje ne oslanjati se na banke ako vas zanimaju brze pozajmice za blokirane. Oglase za brzi novac možete pronaći i na uličnim papirnatim oglasima no tu se najčešće radi o prevarama koje je bolje ignorirati. Srećom, postoji i drugačiji način kako se mogu ostvariti brze pozajmice za blokirane.

Brze pozajmice za blokirane uz isplatu isti dan

Današnji moderan svijet prepoznao je sve veću potrebu građana za specijaliziranim kreditima. Klasično poslovanje banaka koje su spore i nude kredite samo odabranima nije dovoljno uključivo za građane koji imaju prave probleme i hitno im je potreban novac. Ovu potrebu su zato prepoznale ovlaštene kreditne kuće te su dizajnirale specijalizirane brze pozajmice za blokirane. Ovdje se zapravo radi o brzim nenamjenskim kreditima koji su namijenjeni pokrivanju nastalih dugova i zatvaranju blokade na računu. Uz ovakav tip pozajmice možete se izvući iz dugova i opet konačno stati na noge. Ono što je najbolje je da do novca možete doći izrazito brzo bez čekanja u redovima ili skupljanjem silnih papira. Naime, brze pozajmice za blokirane mogu se realizirati u potpunosti preko interneta, a isplata se vrši u svega 24 sata. Na vama je samo da se prijavite za pozajmicu na internetskoj stranici kreditne kuće po vašemu izboru. Svoju prijavnicu možete ispuniti kroz par minuta, a ista se obrađuje već isti dan.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.