Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na ruke

Brze pozajmice na ruke unutar 15 minuta

U današnjim vremenima gdje prevladava opća ekonomska kriza i cijene proizvoda i usluga samo rastu dok plaće ostaju iste, nije nimalo teško se naći u situaciji gdje vam je pod hitno potreban dodatni izvor novca kako biste mogli pokriti one osnovne troškove, kao i neke dodatne, neočekivane troškove. Svi mi jedva sklapamo kraj s krajem, tako da teško možete od obitelji ili prijatelja posuditi novac, jer se vjerojatno isto teško nose s novcima. No zato su vam kreditne kuće i ostale slične financijske institucije odlične po tom pitanju jer u svojoj ponudi nude između ostaloga brze pozajmice na ruke koje se brzo ugovaraju te još brže isplaćuju. Mnogima su brze pozajmice na ruke pomogle da se brzo izvuku iz dugova i da poriješe bilo kakve troškove koji s ih zadesili. Dostupni su za sve punoljetne građane bez obzira o radnom statusu i kredibilitetu, te su nenamjenske i možete ih u bilo koje svrhe iskoristiti.

Brze pozajmice na ruke dostupno za sve građane

Banke nisu uvijek najbolja opcija kada vam je potreban novac. Postoje razno razni razlozi zbog čega je tako. Prvo, cijeli postupak ugovaranja kredita u banci može potrajati tjednima, a kada vam je pod hitno potreban novac, vi nemate vremena da toliko dugo čekate. Drugo, banke drže visoke kriterije za one koji žele kod njih ugovoriti kredite, neće vam odobriti kredit ako niste zaposleni na neodređeno vrijeme, ako imate lošu kreditnu povijest ili ako vam je kredibilitet loš. Zbog toga su vam kreditne kuće, online banke i ostale financijske institucije puno bolja opcija jer njihove brze pozajmice na ruke mogu dobiti svi građani neovisno o svemu. Bilo da radite na određeno vrijeme, preko student servisa ili ste primatelj mirovine, svi mogu dobiti kod njih brze pozajmice na ruke bez ikakvog problema i neovisno o vašem kredibilitetu. Njima je jedino bitno da redovito primate svoja primanja, bez obzira kakva i u kojem iznosi, i da imate otvoren tekući račun.

Brze pozajmice na ruke u svega par koraka

Zahvaljujući napretku u tehnologiji i velikoj modernizaciji, mnoge stvari i usluge se sada mogu veoma lako obaviti i putem interneta. Osim što možete obaviti svoju tjednu kupovinu preko interneta, isto tako možete doći i do brze pozajmice na ruke. Kreditne kuće vam nude sada opciju da ugovorite brzu pozajmicu iz udobnosti svojega doma, bez da morate se maknuti iz vaša četiri zida! Sve što trebate je odabrati pozajmicu koja vam treba, ispuniti njihov kratki prijavni obrazac te im poslati preslike vaše osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. U svega 2 minute možete im poslati svoj zahtjev za brze pozajmice na ruke, a oni će vam već za 15 minuta odobriti vaš zahtjev te vam isplatiti cijeli iznos pozajmice na navedeni račun. Nikada brže i lakše nije bilo nego što je sada kada pričamo o dobivanju pozajmice novca. Stoga, ako se ikada budete našli u situaciji gdje vam može zatrebati novac, znate da se uvijek možete uzdati u kreditne kuće!

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.