Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na rate

Brze pozajmice na rate oblik kreditiranja

Brze pozajmice na rate su vrsta kreditiranja kod kojeg možete dobit doista vrlo brzo pozajmicu koju ćete otplaćivati na rate. Rate se mogu dogovoriti da budu mjesečne, tromjesečne, možete se dogovoriti i da otplatite pozajmicu u dvije ili više rata. U odnosu na druge vrste brzih kreditiranja kod kojih se kredit ili pozajmica otplaćuje u mjesečnim ratama, brze pozajmice na rate se mogu dogovoriti i na manji broj rata tokom otplatnog perioda.

Kod ove vrste pozajmljivanja novca nema dodatnih papirologija te je sam postupak od trenutka slanja zahtjeva za pozajmicom do trenutka da novac sjedne na vaš račun vrlo kratak. Ove pozajmice pripadaju nenamjenskom obliku kreditiranja, te njihovo odobravanje ne zahtjeva uvjetovano pravdanje utroška pozajmica.

Također, odobravanje ne uvjetuje dodatna osiguranja poput zadužnica, sudužnika ili jamaca. S obzirom da se ne radi o velikim iznosima poput stambenih kredita nema potrebe ni za hipotekama na bez pozajmice. Ove se pozajmice isplaćuju bez dodatnih osiguranja naplate.

Brze pozajmice na rate uvjeti

Uvjeti koji se daju za brze pozajmice na rate vrlo su slični kao i kod drugih oblika brzog kreditiranja. Kamatne stope se kreću oko 5% ovisno kojoj banci, odnosno kojoj kreditno financijskoj agenciji ćete se obratiti, stoga bi bilo dobro prije slanja zahtjeva da se prethodno raspitate na više mjesta o uvjetima, naročito o kamatnim stopama jer je to zapravo cijena novca koju ćete platiti za posudbu.

Dva su osnovna uvjeta koja morate zadovoljavati, a to su da ste hrvatski državljanin i da imate više od 18 godina starosti. Naime, osobama koje nemaju državljanstvo ili imaju privremeni boravak u Hrvatskoj ne može se odobriti krediti iz vrlo jednostavnog razloga. Osoba koja nije državljanin može podignuti kredit i vratiti se u svoju matičnu zemlju, te može kredit i ne vratiti, a ukoliko Hrvatska nama sklopljene pravne ugovore sa tim zemljama do naplate će doći vrlo teško.

Rokovi otplate za brze pozajmice na rate su različiti, a ovise o iznosu kredita koji dižete. Rokovi otplate mogu biti do 18 mjeseci, a iznosi brzih pozajmica mogu biti od 75 EUR do 4000 EUR.

Kada uzeti brze pozajmice na rate

Brze pozajmice na rate ćete uzimati kada vam je potreban novac u vrlo kratkom periodu. Moguće je da vam se dogodio iznenadni kvar na automobilu koji će vas koštati dosta novaca kojeg trenutno nemate, možda hitno trebate platiti neke liječničke preglede jer se u bolnicama na uputnicu jako dugo čeka za te preglede, a zdravlje je ipak najvažnije.

S druge strane možda ste odlučili ostvariti svoju dugo planiranju želju da realizirate putovanje snova o kojem jako dugo sanjate. Neovisno o tome što je razlog dizanja brze pozajmice na rate, najvažnije je da se prije dizanja raspitate o uvjetima na nekoliko strana i odaberete za vas najpovoljniju varijantu.

Kod ovih pozajmica možete dogovoriti broj rate koje želite otplaćivati, te se toga i trebate držati i otplaćivati rate na vrijeme. Ukoliko uvidite da niste u mogućnosti otplatiti ratu na vrijeme radije kontaktirajte kreditora i objasnite da ne možete uplatiti sljedeću ratu, te ćete dogovoriti novi otplatni plan koji ćete moći otplaćivati.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.