Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice bez platne liste

Brze pozajmice bez platne liste za sve građane!

Uz današnje stanje u svijetu, nije nimalo teško se zateći u neugodnoj financijskoj situaciji. Zasigurno ste se i vi našli u situaciji gdje ste ostali bez novca, a čekali su vas razni računi i dugovi koje morate pod hitno riješiti. Obitelj i prijatelji vam ni sami ne mogu pomoći jer ni oni nisu pri novcima. Dok s druge strane, vaša banka vam ne želi dati kredit jer ne zadovoljavate njihove uvjete. Više ne morate razbijati glavu kako ćete pokriti troškove jer uz brze pozajmice bez platne liste moći ćete brzo i lako doći do novca te napokon se riješiti tereta sa svojih leđa. U svega nekoliko minuta možete poslati kreditnoj kući zahtjev za brze pozajmice bez platne liste te si osigurati isti dan isplatu novca na svoj račun. Sada niti jedan trošak nije nemoguć za riješiti jer uz kreditnu kuću i njihove brze pozajmice moći ćete sve riješiti za čas posla!

Brze pozajmice bez platne liste u samo nekoliko klikova!

Opće je poznato da banke imaju užasno visoke kriterije po pitanju odobrenja kredita. Osim što im je bitno da imate dobar kredibilitet i da vam je kreditna povijest dobra, ujedno im je bitno vaše zaposlenje, kolika je vaša plaća i na kakvom ste ugovoru zaposleni kod svojeg poslodavca. Oni ne budu vam odobrili kredit ako ste prije imali problema s otplatom kredita ili ako ste zaposleni na određeno i samo vam dio plaće isplaćuje na vaš tekući račun. Zbog toga su mnogobrojne alternativne financijske institucije niknule koje svojim klijentima nude brze pozajmice bez platne liste gdje će moći ti ljudi dobiti pozajmicu novca bez obzira na uvjete. Kod takvih financijskih institucija kao što su to kreditne kuće, njihove brze pozajmice bez platne liste su dostupne za sve punoljetne građane. Jedine uvjete koje morate zadovoljavati da redovno primate bilo kakvu vrstu primanja i da imate tekući račun na kojemu primate svoja primanja.

Dođite do brze pozajmice bez platne liste već danas!

Nemojte dozvoliti da vas dugovi utope, jer uz brze pozajmice bez platne liste moći ćete se svakog troška brzo i lako riješiti bez puno gubljenja vremena! U samo nekoliko minuta možete doći do brze pozajmice bez platne liste, i to iz udobnosti vašega doma! Kreditne kuće su omogućile da bez ikakvih problema dođete do njihove brze pozajmice, i to bez da morate se pomaknuti s mjesta. Sve što trebate učiniti jest da samo ispunite njihov kratki prijavni obrazac sa svim potrebnim informacijama, odaberete koji vam tip pozajmice treba i potom im samo pošaljete skenove potrebnih dokumenata. Od dokumentacije će vam samo trebati osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Neće vam trebati niti ovjera poslodavca, niti jamac te nema ovdje nikakvih dodatnih troškova od bilježnika. Cijeli je proces jako pojednostavljen te je papirologija maksimalno minimalizirana. Nakon što ste im poslali svoju prijavu, oni će se odmah baciti na posao. Već za 15 minuta možete očekivati odobrenje i isplatu novca na vaš račun.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.