Brzi zajam na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton usluge

Aton usluge čemu služe

Aton usluge pruža tvrtka kojoj je djelatnost posredovanje u potrošačkom kreditiranju, te time uvelike mogu pomoći građanima u postupku dobivanja kredita i zajmova. Što je posredovanje u potrošačkom kreditiranju? Građani obično nemaju puno znanja o bankarskim uvjetima i uvjetima financiranja, te će predati zahtjev banci ili u više banaka kada se nađu u situaciji da im je potreban novac.

Građani koji nemaju dovoljnu kreditnu sposobnost će biti odbijeni u velikoj većini banaka, a svaki put kada predaju zahtjev koji im se odbije to se evidentira u bankarskom sistemu, te novo traženje kredita već u početku dobiva negativnu konotaciju u očima bankara.

Stoga Aton usluge pomažu građanima svojim posredovanjem na način da od građana koji trebaju kredit prikupe sve potrebne informacije koje će odrediti kreditnu sposobnost prema visini kredita koji se treba dignuti. Nakon toga će istražiti financijsko tržište jer su povezani sa bankama i ponuditi najpovoljnije rješenje koje će biti zadovoljavajuće da se kredit odobri kada se preda zahtjev za kreditom.

Što točno Aton usluge nude

Tvrtka Aton usluge će za vas istražiti financijsko tržište i ovisno o tome kakvu vrstu kredita i iznos želite dignuti tako će i usmjeriti svoje istraživanje. Ukoliko ste u potrebi dizati stambeni kredit, to su uglavnom veliki iznosi kredita koji se dižu pa su i uvjeti stroži jer se diže veći iznos na dulji rok otplate. Kreditna sposobnost je izuzetno važna kod kredita koji su u velikim iznosima i koji se ugovaraju na dulji rok otplate.

Aton usluge će vam pomoći oko dokumentacije koju trebate prikupiti, te vas upoznati kakva su osiguranja naplate potrebna u obliku hipoteka, zadužnica, izjava o zapljeni računa, sudužnika, jamaca. Priskrbit će vam informaciju o troškovima javnog bilježnika koje ćete svakako imati kod podizanja većih iznosa kredita i potrebe za osiguranjima kredita.

Ukoliko imate nedovoljnu kreditnu sposobnost uputi će vas u banke sa manje strožim kriterijima prilikom odobravanja kredita, no mogu vas uputiti i da kupite jamstvo te na taj način si osigurate dovoljnu kreditnu sposobnost.

Kako koristiti Aton usluge

Aton usluge možete koristiti na dva načina, telefonskim pozivom ili slanjem upita online na službenoj stranici Aton usluge. Ukoliko ste poslali upit i naveli svoj kontakt telefon u vrlo kratkom roku će vas nazvati financijski stručnjaci ove tvrtke.

Financijski stručnjaci će prvo od vas prikupiti informacije o tome kakav kredit trebate, koliko je iznos kredita koji želite dignuti, da li ste zaposleni ili ne, da li ste umirovljenik, kolika su vam primanja, da li već imate neki kredit koji otplaćujete, kolika su vam zaduženja po kreditnim karticama, da li posjedujete neku nekretninu, pokretninu i slično.

Vrlo brzo nakon toga ćete dobiti povratnu informaciju o tome gdje i pod kojim uvjetima možete dignuti kredit koji vam je potreban. Budite sigurni da će ponuđeni uvjeti biti najpovoljnija varijanta za vas i vašu situaciju jer će Aton financijski stručnjaci istražiti sve moguće varijante koje bi se vama mogle ponuditi, te za vas izabrati vama najpovoljniju varijantu.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.