Brzi zajam na rate



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročna pozajmica

Kratkoročna pozajmica – mala obveza, velika pomoć!

Krediti i pozajmice svakako nisu idealno rješenje kada trebate dodatan novac, no često su ono nužno rješenje za koje se odlučujemo jer nemamo drugog izbora. Pozajmice su odlična stvar jer se radi uglavnom o malim svotama novaca koje je onda lako i otplatiti. Ne samo da ih je lako otplatiti, već su u pitanju vrlo male kamate koje se gotovo i ne osjete na tako malu sumu novaca. Kratkoročna pozajmica može se nabaviti i u bankama, no umjesto da čekate na takve pozajmice, možete isprobati i kratkoročne pozajmice online koje će Vam omogućiti da novac dobijete istoga dana na račun. Na taj način, moći ćete odmah rješavati probleme i troškove koji Vas muče – istoga dana kada ste se i odlučili za pozajmicu. Kratkoročna pozajmica odlična je za svakoga tko treba riješiti sitni ili srednji trošak i ne želi čekati na novac danima. Online aspekt takvih pozajmica samo omogućuje da cijeli proces traje kraće te da Vam uštedi vrijeme.

Kratkoročna pozajmica – za svaki sitni ili srednji trošak!

Kratkoročne pozajmice nisu rezervirane samo za one koji imaju blokirane račune u bankama i trebaju novac što prije; ovakve pozajmice idealne su za svakoga tko treba brzo pokriti neki nenadani trošak, a da ne mora puno o tome brinuti. Nekada nas troškovi zateknu i auto nam otkaže pred ljetno putovanje pa da bismo platiti skupi popravak moramo ili žrtvovati ljeto ili ići na more busom. Svakako ne želimo ići busom pa se odlučujemo za pozajmice i rješavamo takve probleme na moderan način. Isto tako, može se dogoditi da nas čeka potencijalni posao van našeg grada, a da bismo stigli smjestiti se i upoznati novi tim na poslu, prvo moramo uložiti neki novac u novi smještaj i novi grad. Tada je kratkoročna pozajmica također savršena solucija. Kratkoročna pozajmica omogućit će Vam ne samo da pokrijete neke stare troškove već i da započnete nove poslove, da pokažete nekome da Vam je stalo ili da samo popravite svoj auto.

Kratkoročna pozajmica riješit će Vas nenadanog stresa!

Najgore kod nenadanih troškova je što uvijek padnu u trenutku kada imamo isplanirano nešto sasvim drugo (sa svojim vremenom, ali i sa svojim novcem). Uz pozajmice se nećete morati stresirati oko takvih stvari, već ćete odmah riješiti problem u pitanju, a otplatiti malu pozajmicu u samo nekoliko mjeseci. Oni koji otplate svoju pozajmicu u najkraćem vremenskom roku, dobivaju ju besplatno što znači da ukoliko Vam treba novac na jako kratki period, možete ga posuđivati besplatno ili gotovo besplatno. Pored toga, kamate su na ovakvim pozajmicama gotovo jednake onima u banci. Kratkoročne pozajmice mogu Vam poslužiti za milijun stvari, a svi dobro znamo da novaca nikada nije dosta. Kratkoročna pozajmica ostvaruje se unutar jednog dana, a neovisno o Vašoj kreditnoj sposobnosti ili dobi, uvijek ju možete dobiti. Kratkoročna pozajmica vrlo je jednostavna solucija za sve naše sitne probleme koje zahtijevaju financijsku asistenciju. Prestanite oko toga brinuti i riješite se problema u par minuta.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.