Brzi zajam na rateAKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:48
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash expert

Cash expert tvrtka

Cash expert je tvrtka koja je specijalizirana za davanje mikrokredita koji u pravilu iznose između 75 EUR do 3000 EUR. Tvrtka je orijentirana na online usluge gdje možete predati zahtjev za mikrokredit, odnosno pozajmicu.

Svakome od nas se može dogoditi nepredviđeni trošak, te ukoliko nemamo neku ušteđevinu sa strane bit ćemo primorani uzeti pozajmicu kako bismo nepredviđene troškove pokrili. Tvrtka ima sjedište u Španjolskoj i omogućuje davanje pozajmice izvan granica svoje zemlje. U svakoj zemlji u kojoj odobrava pozajmice ima ili svoju tvrtku ili surađuje sa lokalnim tvrtkama koje se bave naplatom nakon odobravanja pozajmica. Te lokalne tvrtke vode brigu da se rate redovno otplaćuju, te ukoliko se ne otplaćuju nažalost pokreću instrumente osiguranja prisilne naplate kredita.

Cash expert će vam omogućiti da se dogovorite otplatu na broj rata kako vama odgovara, te se tog plana otplate trebate i pridržavati. Ukoliko nećete moći platiti sljedeću ratu potrebno je da kontaktirate tvrtku u svojoj zemlji i dogovorite novi otplatni plan, kako se ne bi aktivirali instrumenti prisilne naplate.

Cash expert uvjeti

Cash expert za odobravanje mikrokredita, malih pozajmica uvjetuje da budete zaposleni, da imate redovita primanja, te da vaš tekući račun nije blokiran, niti pripada u skupinu zaštićenih računa. Sama realizacija od predaje zahtjeva do uplate pozajmice na vaš tekući račun je vrlo kratak vremenski period, isplata vaše pozajmice može biti već nakon 15 tak minuta

Prilikom odobravanja pozajmice platiti ćete pristojbu za pozajmicu, a visina pristojbe zapravo zamjenjuje nominalni iznos kamata. Iznos pristojbe za pozajmicu ovisi o iznosu pozajmice, te o roku otplate.

Zapravo kada bi se to pretvorilo u kamate, vrtoglava stopa bi se izračunala, stoga u usporedbi sa drugim izvorima kreditiranja, Cash expert ima vrlo nepovoljne iznose koje naplaćuju za svoje pozajmice, jer kod konkurencije su kamatne stope za ovakve pozajmice oko 7%.

Cash expert kako do brze pozajmice

Cash expert pozajmicu možete dobiti na način da se registrirate na službenoj stranici koja je prilagođena za vašu zemlju. To ćete učiniti na način da ćete odabrati traženi iznos pozajmice i roka otplate te kliknuti na polje zatraži zajam. Nakon toga će biti potrebno napraviti registraciju.

Registracija se sastoji od toga da ćete dati svoje osnovne podatke, e-mail adresu, te ćete odabrati korisničko ime i lozinku sa kojom ćete se i sljedeći put prijaviti, te će biti potrebno da date podatak o svom broju mobilnog telefona. Nakon što kliknete na polje registriraj se na vaš će e-mail stići link za verifikaciju putem kojeg ćete ući u svoj novootvoreni profil.

Sljedeći korak je da ispunite obrazac i dostavite online potrebnu dokumentaciju. Vaš će zahtjev biti obrađen u vrlo kratkom roku, nakon čega ćete dobiti e-mail i sms na kontakt mobilni da je vaš zahtjev odobren. Na sms ćete trebati odgovoriti sa točno određenim sadržajem prema uputama te ćete na taj način potvrditi i prihvaćanje općih uvjeta i poslati potvrdu da želite ovu pozajmicu pod uvjetima koje vam je Cash expert ponudio.

Zašto se prijaviti za kredit preko brzizajam.eu?

i

Povjerenje

Tisuće klijenata prije Vas dalo nam je svoje povjerenje, budite i vi među njima.

Sigurnost

Vaši podaci ostaju tajni i sigurni čak onda kada otplatite rate do kraja.

Z

Iskustvo

Najveća smo mreža mobilnih bankarskih usluga u Hrvatskoj s godinama iskustva u financiranju.

Česta pitanja klijenata

Trebam li priložiti platnu listu?

Ako ste novi korisnik, tada Vam platna lista nije potrebna za iznose do 400 EUR i rokom vračanja do 30 dana, za sve stare korisnike vrijedi opcija odobravanja zajma bez prethodne verifikacije i platne liste.

Koliki je maksimalni iznos novca koji mogu zatražiti?

Maksimalni iznos novca koji isplaćujemo klijentima je 4000 EUR s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Kako se mogu prijaviti za zajam?

Za zajam se možete prijaviti putem računala ili mobitela. Pripremite osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Unutar kalkulatora odaberite iznos koji Vam je potrebam, te rok otplate zajma. Kliknite na gumb "PRIJAVI SE" te slijedite upute do zadnjeg koraka.

Kada mogu očekivati novac na računu?

Novac se isplaćuje isti dan, ako je prijava pravilno podnesena i svi podaci su točni i valjani. Novac možete očekivati već kroz 15-ak minuta na svom računu.

Poruke zadovoljnih klijenata

“Brzi u isplati i ne kompliciraju s papirologijom. Sve je tako jednostavno i jasno.”
Nikolina S.

“Nakon što sam već dva puta kod vas uzeo zajam nema sumnje da se uvijek mogu osloniti na vašu pomoć kada mi zatreba.”
Leon K.

“Vrlo ljubazni, odgovaraju na sva pitanja, strpljivo i s punom pažnjom i brigom za klijenta.”
Vesna B.